WAH! - Praktiktid, youtube och annat!

I'M BACK! GAH! Jag har inte varit inne här på, åh vet inte när! Men nu jag är laddad och redo att börja lägga upp bilder och skriva massa!
UH såg just att det är mer än ett år sen jag skrev här sist! En hel massa har hunnit hända sen dess. Och jag kanske kan fylla i de stora luckorna för dig allt eftersom dagarna går. 
 
Jag är verkligen tokglad för er som kommer tillbaka till min blogg (efter allaa dessa månader!) och jätteglad för du som tittar in för första gången (gah välkommen)! Just nu har jag praktiktid i min utbildning, ett eget youtube-projekt och kommer därför också lägga ut bilder och allt möjligt här. Men jag ska nog backa tillbaka lite mer. Sist jag skrev här läste jag konst på Ölands folkhögskola och nu studerar jag på Musikmakarna. Under första terminen har jag bott i en jättefin lägenhet i Övik men nu har jag flyttat hem till mina fina föräldrar tills jag listar ut vars jag vill ta vägen härnäst. 

Det känns som det räcker såhär till första inlägget igen efter evigheters tid. Jag tänker vara tillbaka imorgon, så förhoppningsvis syns vi då. Tills dess kan du gärna lyssna på min Skyrimlåt - som också snart är ett år sen jag la upp. Snart kommer nya videos!
 
 
Förhoppningsvis får den här bloggen en uppdatering i utseende så fort jag lyckas påminna mig om att läsa i html igen. Hoppas ni har tålamod hehe.
See you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0