Frågorfrågorfrågor

Hej igen!
Åh vad glad jag blev av att se att ni besökte min blogg! Tack till er alla som tittade in igen fastän det varit så länge sen jag skrev sist. :D
 
Som jag nämnde i inlägget innan så har jag just nu ett youtube-projekt som praktik! Min plan är att lägga upp en video varje vecka och ha som ett löpande schema med videoinlägg, cover, musikvideo osv. Om allt går vägen! ^^ Så inför ett kommande videoinlägg tänkte jag ha en Q&A och besvara frågor - om det nu finns några dvs hehe. Så om du har något du vill ha svar på - eller bara vill hjälpa mig att ha frågor att besvara :') - så kan ni gärna lämna dem här eller på vilket annat ställe som helst. Som jag kan hitta då helst. Eller förslag på covers! 
 
Åh och jag har äntligen köpt en ny dator som hör å häpna inte har en stor spricka över hela skärmen. Så jag kan se på den! UH vilken lycka! Men jag har därför inte alla program jag behöver än.. bara de viktigaste (som sims4 typ). Men förhoppningsvis kommer jag kunna börja redigera bilder jättesnart! Så jag kan lägga upp fina fina bilder här.
 
Så frågafråga gärna! Och hoppas att ni alla får en trevlig valborg imorgon! Oavsett om du spenderar den ensam eller med nära och kära hoppas jag du kan slappna av och ha trevligt. 
Vi hörs supersnart igen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0