Frågorfrågorfrågor

Hej igen!
Åh vad glad jag blev av att se att ni besökte min blogg! Tack till er alla som tittade in igen fastän det varit så länge sen jag skrev sist. :D
 
Som jag nämnde i inlägget innan så har jag just nu ett youtube-projekt som praktik! Min plan är att lägga upp en video varje vecka och ha som ett löpande schema med videoinlägg, cover, musikvideo osv. Om allt går vägen! ^^ Så inför ett kommande videoinlägg tänkte jag ha en Q&A och besvara frågor - om det nu finns några dvs hehe. Så om du har något du vill ha svar på - eller bara vill hjälpa mig att ha frågor att besvara :') - så kan ni gärna lämna dem här eller på vilket annat ställe som helst. Som jag kan hitta då helst. Eller förslag på covers! 
 
Åh och jag har äntligen köpt en ny dator som hör å häpna inte har en stor spricka över hela skärmen. Så jag kan se på den! UH vilken lycka! Men jag har därför inte alla program jag behöver än.. bara de viktigaste (som sims4 typ). Men förhoppningsvis kommer jag kunna börja redigera bilder jättesnart! Så jag kan lägga upp fina fina bilder här.
 
Så frågafråga gärna! Och hoppas att ni alla får en trevlig valborg imorgon! Oavsett om du spenderar den ensam eller med nära och kära hoppas jag du kan slappna av och ha trevligt. 
Vi hörs supersnart igen!
 
 

WAH! - Praktiktid, youtube och annat!

I'M BACK! GAH! Jag har inte varit inne här på, åh vet inte när! Men nu jag är laddad och redo att börja lägga upp bilder och skriva massa!
UH såg just att det är mer än ett år sen jag skrev här sist! En hel massa har hunnit hända sen dess. Och jag kanske kan fylla i de stora luckorna för dig allt eftersom dagarna går. 
 
Jag är verkligen tokglad för er som kommer tillbaka till min blogg (efter allaa dessa månader!) och jätteglad för du som tittar in för första gången (gah välkommen)! Just nu har jag praktiktid i min utbildning, ett eget youtube-projekt och kommer därför också lägga ut bilder och allt möjligt här. Men jag ska nog backa tillbaka lite mer. Sist jag skrev här läste jag konst på Ölands folkhögskola och nu studerar jag på Musikmakarna. Under första terminen har jag bott i en jättefin lägenhet i Övik men nu har jag flyttat hem till mina fina föräldrar tills jag listar ut vars jag vill ta vägen härnäst. 

Det känns som det räcker såhär till första inlägget igen efter evigheters tid. Jag tänker vara tillbaka imorgon, så förhoppningsvis syns vi då. Tills dess kan du gärna lyssna på min Skyrimlåt - som också snart är ett år sen jag la upp. Snart kommer nya videos!
 
 
Förhoppningsvis får den här bloggen en uppdatering i utseende så fort jag lyckas påminna mig om att läsa i html igen. Hoppas ni har tålamod hehe.
See you!

RSS 2.0