Kroki och tidspress

Veckorna här är uppdelade så att vi har olika "projekt" varje vecka. Vilket kan innebära att vi håller på med olika grejer inom konst, får ett speciellt tema eller har en ny lärare. 

Första veckan lekte vi mest. Vi hade workshops, utflykter och lite blandat skapande. 
Andra veckan var det kroki som gällde! Vi hade då en modell som var hos oss måndag-onsdag. Väldigt utvecklande och roligt. Vi tecknade bland annat med blyerts, rödkrita, kol, kaffe och akvarell. Självklart också, kort tid, vänster hand och båda händerna samtidigt.. 
 Här är en bild på en av kroki-teckningarna jag gjorde.
Jag tänkte att jag kunde lägga upp bilder från vecka tre och fyra också. Men måste bara fota lite av det jag gjort. :3 Den här veckan har vi temavecka, då hela skolan har samma tema. GRÄNSER! Så jag bestämde mig i slutändan för att göra en målning i Akryl! Men, .. just nu känns det som om det är lite oroväckande kort tid kvar. På fredag ska vi vara klara, menmenmmeen jag har så mycket kvar. Tur vi får vara i ateljén fram tills midnatt.

Vår ateljé

Massa bilder från vår underbara ateljé! Vi får alltså vara i den fram till midnatt varje kväll (då larmet sätts igång), så många kvällar och dagar har redan spenderats här! Helt klart en av mina favoritplatser på skolan! 

Vårt rum

 Jag förstår inte! Jag har redan varit här i tre veckor! Det är galet. Jag trivs väldigt bra här på skolan. Jag märker att det verkligen är en speciell grej att läsa på folkhögskola och bo på internat. Skolan blir ju mitt hem.

Här är en bild på vårt rum. Jag delar det med fina Malin som också läser Konst ettan. Jag hade nog inte kunnat få en bättre roomie! ^_^ 
   På min vägg ovanför min säng har jag planerat att pynta, kanske med flera olika skisser eller några färgglada akvarellmålningar (Det tänkte jag lägga upp bilder på sen!). På mitt sängbord står lilla TVn och mitt Wii U, ni trodde väl inte att jag skulle lämna det hemma :3 ?! Även mitt Yoshi och Donkey Kong gossedjur fick följa med! 
   Hur som helst har vi fått ett riktigt mysigt rum med ett trevligt träd som nästan växer in i vårt rum! :D

Nu när jag har landat tänkte jag komma ikapp och skrivaskrivaskriva! Hoppas att ni har det bra !

RSS 2.0