Halloween och Berlin!

Efter en riktig rolig vecka var det ett bra avslut med halloween-fest! Jag gick som Misty (från Pokémon), and boy did I have a good night! Även torsdagen fick jag dansa då Håkan Hellströms gitarrist hade en konsert på skolan, Mattias Hellberg? Rätta mig om jag har fel! Riktigt bra i varje fall!

Idag är det packning som gäller för min del, because guess what?? I'M GOING TO BERLIN! IMORGON! Whaaaa!

Studio och sköldpadda

 
I veckan har vi haft film som tema, så vi har var och en hunnit göra två kortfilmer!  Jag har lite copyright i mina men tänkte att jag kunde fixa om och sen visa. Men just nu.., får det bli en sköldpadda istället. ihi.
Jag vet inte om jag har nämnt det tidigare men vi har olika aktiviteter efter skoltid, bland annat en ljudteknikskurs som var vid fem tillfällen, och efter man gått den blev man given ett körkort till studion (WOOOP). 
Så den här dagen har jag spenderat i studion! ^_^ Spelade in låt jag skrivit här - Breathe Again. Helt otroligt kul. Jag har även bokat in i en tid imorgon så förhoppningsvis hinner jag avsluta den då! Ha en bra kväll!
 

veckorna susar förbi

Okej, eftersom jag varit lite sne på att uppdatera här så tänker jag slänga in lite blandade bilder från tidigare dagar här för att komma ikapp! För jag måste ju komma ikapp innan jag kan berätta om nuet! :D Here goes! Utflykt, födelsedagar, skördefest, mysigt crepesställe, ätaätaäta, måla, skapa, elda, umgås, och så vidare! 

Njutning

Alltså precis i denna stund har jag det verkligen oförskämt bra.. Jag sitter i vårt mysiga fönster i vårt rum, som har ett stort grönt träd bredvid sig.. en supermjuk filt omkring mig, pappas jeansskjorta, och en gryffindor-halsduk virad kring min hals. Och för att toppa det så regnar det ute, - jag kan till och med ha öppet fönster utan att blöta ner mig. Det är alldeles stilla, bara regnet som öser ner.
Verkligen njutning på hög nivå.

RSS 2.0