Fack!

Haha panik jag ska precis hoppa av bussen! Men jag tänkte bara säga att jag laddar upp för föreställningen FACK IT för fullt! Bor i stan under veckan, så är utan internet förutom då jag åker lokalbuss eller sitter på bibblan! Men har soundcheck, riggning och finslip varje dag nu!
 
Har ni inte bokat biljetter än tycker jag absolut ni ska göra det! :) Hinner inte länka nu, men har gjort det i tidigare inlägg. Det är snart slutsålt på alla föreställningar! Finns mest kvar till kvällsföreställningen den 9:de så ni kanske ska satsa på den. :D Hoppas jag ser er där!
   Vi ses snart!! Ta hand om dig! ^_^


Kommentarer
Postat av: Mikael Eriksson

Det var en mycket underhållande show som tog upp mycket tänkvärt. Det var också en glad överaskning att se dig som musiker och sångare där! :D
Din sång var dessutom jättefin, även om du emellanåt såg gravallvarlig ut :p

Svar: Vad kul att höra att du tyckte det var en underhållande show och tyckte att det var bra innehåll. Haha vad kul att höra! Man tackar! :D Men hörru, det var ju en allvarlig sång ;) Hur skulle det se ut om jag stod och hoppade omkring med ballonger? Haha nä, men jag blir så inne i låten och det blir på så sätt äkta inom mig, svårt för mig att avgöra om det ser "för gravallvarligt ut".Hur som helst, kul att du kom och uppskattade showen! :)
Johanna Renman

2013-03-11 @ 15:42:59
Postat av: Mikael Eriksson

Det var inte bara under sången jag menade ;)


Svar: Haha jaha.. jah vi blev tillsagda till att vara neutrala emellanåt ;D
Johanna Renman

2013-04-11 @ 22:44:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0