Slow dancing in a burning room

 
Så här är en till cover! :D Jag vill som sagt lägga upp videor varje vecka och here's to that!! :D

Idag har varit en härlig dag, har bland annat sett madagaskar 3 (som var hysteriskt rolig) och gosat med nyfödda kycklingar! Gahh jag måste sluta med det här att gosa med nykläckta djur. Jag kommer bli en sådan där galen katt-tant fast jag har huset fullt med fåglar. Och kaniner! Ahh jag måste ju ha en hund också.. och har alltid velat ha en häst och delfin. Sen behövs det mer gnagare.. en hamster och ekorre.. Shit.
Kanske stoppa mig ifall jag börjar få tydliga tendenser till det här.
 
Nu kommer jag spåra om jag inte loggar ut! ^_^ Ska gosa med min Wii U istället! Hoppas ni haft en bra dag! Syns!

Rewind

 
Förde över mina bilder från kameran.. och oj, haha så länge sen det måste vara sen jag la in fräscha nya bilder här ^_^ ! Så rewinding, här är midsommar! :) ! Ska komma ikapp! Och tittatittatitta, jag la ut en ny video - efter en vecka! woooh! 

Nyss njöt jag av Once Upon A Time, himmel vad jag tycker om den serien! Nu är det So You Think You Can Dance och Sims dags! Ta hand om dig! :D 

You're on my mind

 
Det här är min senaste låt "Stay". Låten handlar om rädslan för att hålla någon nära. Hur man trycker undan den man tycker om, även fast man vill att den stannar i sitt liv. Behöver att den stannar. På grund av att man är rädd för att bli sårad. Bryggan visar det bland annat:
"I was safe with you. We had it all.
It's just me, too scared to fall." 
(texten till låten finns under videoklippet om man går in på youtube). 
   And damn does it continue to happen.

Jag hade tänkt börja ladda upp videos varje vecka på youtube! ^_^ Förhoppningsvis även då jag börjar skolan. Jag är int helt säker på om jag kommer att länka alla på bloggen eller facebook, så glöm inte att subscribe:a till min youtubekanal på här länken: http://youtube.com/user/JohannaJoins :D

Ha en riktigt galet bra helg nu! Have fun, take care and eat loads of cookies! You'll be alright ^^ !

I need you near

 
 

Stay

Idag har vi spelat in musikvideo till min nya låt Stay!! Åhh är så taggad på att redigera nu!! Men mitt program funkar av någon anledning inte atm. Försökte hjälpa den genom att spela sims... Tänkte att datorn blir lycklig inombords och känner att den vill se till så att programmet börjar sammarbeta igen! ^_^  Ska pröva fylla usb portarna med choklad istället! :) that oughta do the trick!
 
 
Peace!

RSS 2.0