Spinniiingg 'rouuundd

Är förhoppningsvis snart feberfri! Jag kan knappt tro hur mycket jag har sovit. Så fort jag kom hem efter repet i onsdags la mig direkt i sängen, hade en hemsk natt men sov tillslut till 14:00. Jag gick sen och la mig igen 18:00 och, förutom att jag vaknade några gånger och var vaken någon timme då och då, så steg jag upp igen kring 10:30. Febern har som sagt svalnat men hela min kropp känns fortfarande så konstig, jag är så ovan att ha feber! Och det är tråkigt för jag missade ett rep och kommer antagligen missa min Viccs födelsedagskalas.. Jag hann iaf träffa mina kära kompisar Andreas, Joel och Daniel innan jag blev sjuk! :) 
 
På.. måndag, eller., tisdag (?) börjar jag studera! Whoh! Känns spännande! Dock känns det som om jag inte riiiktigt har koll på vad som gäller än. Men det ska väl ordna sig på något vis det med. 
Ikväll har jag i alla fall njutit av "Hitta Nemo" tillsammans med min familj och sen har jag slösett på "It's complicated". Skön, lugn kväll!

Jag känner mig fortfarande snurrig ifrån att ha sovit så mycket och drömt så mycket!!  Så  jag ber om ursäkt ifall jag också verkar snurrig här, när jag skriver! Hahah alltså åh... jag drömde att jag var med i en egen version av The Hunger Games och sen drömde jag att jag var med i Harry Potter.. Och att jag blev tillsammans med en kille som jag gick ut med för ett bra tag sen. Han fanns alltså i Harry Potter också (i drömmen). Hahah.. jag var så galet förvirrad när jag vaknade. Jag var nästan tvungen att kolla min relationstatus på Facebook när jag vaknade :3 ! Och jag tror att han var Zac Efron först...Lite spårat, men normalt för att vara mina drömmar. Det var ändå bäst att vara med i Harry Potter!:]
Whohahhh näh nu ska jag ta och avsluta innan det här spårar ur! ^_^  
Jag ska gå isäng NU! Wohoo för överdrivet mycket sömn! Ta hand om er!! CEEEYYAA Soon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0