Sjuk, frisk, insikt och glass. Och kinesiska!

Jah, jag var naiv när jag trodde att jag nästan var frisk. Haha... Jag åkte tyvärr på maginfluensa så varit sängliggandes fram till idag. Igår var också bättre och jag orkade röra mig ner till tvn men idag är den första dagen som jag har ätit en riktig måltid. Imorgon kommer bli en tung dag eftersom jag har rep, och sent.. vi börjar halv 8 och slutar halv 10. Så är hemma kvart över elva... och jag tycker det är väldigt jobbigt att bara stå upp nu. Menmen.
 
Jag vill festa i glass för att jag är frisk men jag blir ju mätt av ingenting så blir ju aaaaldrig hungrig nog för glass från middagen. Vilket problem! Och vilken lycka att äta!
 
Genom att inte göra annat än sova, ligga vaken ibland osv. så har jag verkligen hunnit tänka igenom det ena och andra. Jag har insett en del saker och verkligen förstått på nytt vad jag prioriterar och tycker är viktigast i mitt liv.
Jag är inte ens ledsen att jag blev sjuk, det var hemskt jobbigt, men det kommer ju alltid något bra med allt!
 
Nu kan jag snart orka en glass, jag svär.
 
OCHOCHOCHOCH idag hade jag min första kinesiska lektion! GAH så roligt! Tur för mig valde jag en IT-distans kurser, så lektionerna är via internet. Vilket för övrigt var väldigt häftigt. Man fick alltså se hela sin klass och sin lärare, och man kunde dessutom skriva till varandra samtidigt och se hennes powerpoint. Och höra läraren - och varandra när vi slog på mickarna såklart. Haha, jag är lite imponerad :]! 
 
Nu ska jag hämta glass!! 

Ta hand om er alla! ^_^ Ni är guld!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0