DIY flower globe

 
 
Jag testade göra den här "Do it yourself - flower globe" för ett par dagar sen! Jag glömde ta en bild när min var 100% klar.. Men det var verkligen superkul att göra och jag är helnöjd med min! Ändrade om pyttelite bara för att göra den mer till min egen. Och den passade perfekt på sängbordet, bredvid min jordglob! ^_^  Älskar DIY grejer!! 
Jag gjorde också en annan typ av glasburk till Sarah som jag pyntade och fyllde med ord och bilder! Det är verkligen något fantastiskt med att få sitta och greja och skapa! 

Idag ska jag göra klart målningen jag började med i förrgår. Den är såå nära att vara klar så det drar i hela min kropp! 
Ta hand om er! Peaaace!

It's time for a change

 
Om någon timme ska jag färga håret en färg jag aldrig haft förut! GAH! Känns tok-bra! Är så sugen på förändring och är verkligen redo för att pausa ifrån rött. Så det känns väldigt spännande och roligt med den här färgen! 
 
Idag har jag repat One Foot inför FACK IT föreställningen, vilket jag tyckte gick bra!
Och nu ska jag spela Assassin's Creed 3! Mitt favvospel!! ^_^ 
 
Ta hand om er! Peace!

Painting allows me to just let go for a while

 
Pappa och Sarah fick en awesome skrivare i julklapp som jag idag lekte lite med. Och... TADA! Jag kan scanna in mina bilder direkt till min dator. Aaaaamazing! Hur smidig grej som helst. Så jag tänkte att jag iallafall kunde dela med mig av den här bilden som jag ritade fööör.. jag tror ung. två veckor sen? Tre kanske? Jag glömde rita min signatur så därav Lucida handwriting på bilden! :3
Jag tror jag ska testa måla den i färg!
   Och bilden till höger är en teckning jag ritade när jag bodde på Island. OCH ni kan se att min Yoshi har ätit upp hörnet på den. Haha :') !
 
Ikväll är det som sagt rep och jag är dödstrött redan, så försöker just nu fylla på med kaffe så jag ska orka! :)
Ha det bra !!! Peace!
 

Sjuk, frisk, insikt och glass. Och kinesiska!

Jah, jag var naiv när jag trodde att jag nästan var frisk. Haha... Jag åkte tyvärr på maginfluensa så varit sängliggandes fram till idag. Igår var också bättre och jag orkade röra mig ner till tvn men idag är den första dagen som jag har ätit en riktig måltid. Imorgon kommer bli en tung dag eftersom jag har rep, och sent.. vi börjar halv 8 och slutar halv 10. Så är hemma kvart över elva... och jag tycker det är väldigt jobbigt att bara stå upp nu. Menmen.
 
Jag vill festa i glass för att jag är frisk men jag blir ju mätt av ingenting så blir ju aaaaldrig hungrig nog för glass från middagen. Vilket problem! Och vilken lycka att äta!
 
Genom att inte göra annat än sova, ligga vaken ibland osv. så har jag verkligen hunnit tänka igenom det ena och andra. Jag har insett en del saker och verkligen förstått på nytt vad jag prioriterar och tycker är viktigast i mitt liv.
Jag är inte ens ledsen att jag blev sjuk, det var hemskt jobbigt, men det kommer ju alltid något bra med allt!
 
Nu kan jag snart orka en glass, jag svär.
 
OCHOCHOCHOCH idag hade jag min första kinesiska lektion! GAH så roligt! Tur för mig valde jag en IT-distans kurser, så lektionerna är via internet. Vilket för övrigt var väldigt häftigt. Man fick alltså se hela sin klass och sin lärare, och man kunde dessutom skriva till varandra samtidigt och se hennes powerpoint. Och höra läraren - och varandra när vi slog på mickarna såklart. Haha, jag är lite imponerad :]! 
 
Nu ska jag hämta glass!! 

Ta hand om er alla! ^_^ Ni är guld!

Spinniiingg 'rouuundd

Är förhoppningsvis snart feberfri! Jag kan knappt tro hur mycket jag har sovit. Så fort jag kom hem efter repet i onsdags la mig direkt i sängen, hade en hemsk natt men sov tillslut till 14:00. Jag gick sen och la mig igen 18:00 och, förutom att jag vaknade några gånger och var vaken någon timme då och då, så steg jag upp igen kring 10:30. Febern har som sagt svalnat men hela min kropp känns fortfarande så konstig, jag är så ovan att ha feber! Och det är tråkigt för jag missade ett rep och kommer antagligen missa min Viccs födelsedagskalas.. Jag hann iaf träffa mina kära kompisar Andreas, Joel och Daniel innan jag blev sjuk! :) 
 
På.. måndag, eller., tisdag (?) börjar jag studera! Whoh! Känns spännande! Dock känns det som om jag inte riiiktigt har koll på vad som gäller än. Men det ska väl ordna sig på något vis det med. 
Ikväll har jag i alla fall njutit av "Hitta Nemo" tillsammans med min familj och sen har jag slösett på "It's complicated". Skön, lugn kväll!

Jag känner mig fortfarande snurrig ifrån att ha sovit så mycket och drömt så mycket!!  Så  jag ber om ursäkt ifall jag också verkar snurrig här, när jag skriver! Hahah alltså åh... jag drömde att jag var med i en egen version av The Hunger Games och sen drömde jag att jag var med i Harry Potter.. Och att jag blev tillsammans med en kille som jag gick ut med för ett bra tag sen. Han fanns alltså i Harry Potter också (i drömmen). Hahah.. jag var så galet förvirrad när jag vaknade. Jag var nästan tvungen att kolla min relationstatus på Facebook när jag vaknade :3 ! Och jag tror att han var Zac Efron först...Lite spårat, men normalt för att vara mina drömmar. Det var ändå bäst att vara med i Harry Potter!:]
Whohahhh näh nu ska jag ta och avsluta innan det här spårar ur! ^_^  
Jag ska gå isäng NU! Wohoo för överdrivet mycket sömn! Ta hand om er!! CEEEYYAA Soon!

Kramp!

 
Jag har äntligen ändrat på min youtube kanal! Tjoho! :) youtube.com/johannajoins ! Ville bara få dela min glädje. :3 heh!
Imorgon är det rep som gäller! Taggar inför FAKK, som jag verkligen tycker att ni ska komma och se. Förra året var löjligt roligt och jag tror lika mycket på årets föreställning.

Så nu är kaffekopp nummer två påbörjad och nu ska jag skriva på boken! Jag har blivit lite blockerad... vad kallas det för...skrivkramp? Så nu har jag bestämt mig för sitta här tills jag skriver! :D 
 
Det finns på tal om det en 90% chans att jag börjar spela Sims...
BUT HERE GOES!!! ^_^

tumblr

 

about each other

Imorgon far jag tillbaka till min lilla hemby, vilket känns väldigt roligt! De senaste dagarna har jag mest ätit onyttiga saker, spelat Assassins Creed III och varit på revyn. Har också tokskrivit på boken, OCH det betyder att jag snart är klar!! På riktigt!!!! GALET!! Men dock går det här, det allra sista, väldigt trögt. Det känns svårt att avsluta något som jag har jobbat på i flera år. 

Men nu ska jag återgå till min ytterst viktiga uppgift att dricka te och spela Sims! ^_^
Peace out and take care!

1901

(Bilden har Tobias, min bror, tagit och sen lekte jag bara lite med ljus och grejer.)
Okej jag varnar dig redan nu att det här inlägget är väldigt mycket likt ett sådant där småprat som du har med någon som säger saker som du egentligen inte riktigt bryr dig om men du lyssnar ändå bara för att. :D 

Nyårsrevyn är i full gång och det är som vanligt otroligt roligt att få se deras pjäs! Idag valde jag att vara hemma men jag har ju fått möjligheten att se den två gånger redan och tänkte fara både imorgon och till helgen också. Nu sitter jag ju inte i publiken som jag gjorde under genrepet men jag älskar teater/musik-kaoset som alltid råder innan och under en föreställning och trivs därför perfekt att stå bakom och bredvid scenen. Min bror och mamma medverkar i revyn och jag hoppas nästan på att själv medverka nästa gång. ^_^
 
Förutom revy har jag spelat massor av tv-spel och vi hade äntligen vårt lan som jag alltid sagt ska vara v. 56 ;) Det var såklart galet kul och det värmer att få träffa mina gamla kära kompisar! Jag inser hur glad jag är över att fått dela  gymnasietiden med dem!! 
 
Nu har jag gjort iordning te och köpt typ de bästa sakerna, morötter, godis och småtomater! Jag skulle bara ha haft lite cola eller julmust men, te är alltid gott :3 ! Och eftersom jag har xbox live guld nu i en månad ska jag passa på att mysa in mig ordentligt framför tvn! Fast, det är ifall jag kan hålla mig undan campaignen på Assassin's creed 3 som är så vidrigt bra! på Sa jag att jag är fullkomligt kär i AC 3? Helt sjukt galet  fruktansvärt bra spel.

Hehhe, jag varnade er. ^^ 
Ta hand om er!!
CONNOR HERE I COME!!!

I don't think it's possible to just start over

"You need to stop baby think about yourself, are you happy with the way that he's been treating you like hell?"

2013!!

GOTT NYTT ÅR!!! 
2013 ska bli det bästa året hittills!! Det bara måste bli det! Peace out and stay strong! :)

RSS 2.0