But no one came to save her


Everyone is dancing!

Jag åkte på någon typ maginfluensa igen så har var varit väldigt dålig de senaste dagarna. Jag hoppade in och sjöng på dopfest då Sarah var tvungen att stanna hemma med mina halvsystrar (då de alltså blev sjuka) och hon kunde då inte själv sjunga. Hade aldrig hört låtarna tidigare så det var lite spännande att bara repa kvällen innan. Men det gick jättebra och det var verkligen superkul! :)
Repade också igår inför Fack it, vilket var otroligt kul! Längtar verkligen till föreställningen. Och premiären är fullbokad! whaah! Kommer bli så kul när vi kommer upp på scenen!

Idag fick jag sällskap av min fina och otroligt snälla mormor - och lägenheten blev plötsligen skinande ren.
Och ikväll ska jag nog bara njuta av att umgås med Connor, vilket inte alls låter ensamt så länge man inte förstår att jag pratar om ett tvspel! :] Hehe! 

Jag ska återgå till pluggandet, har skapande skrivande att ta igen! Hoppas att ni får en riktigt bra helg! :)
Ta hand om er!! 
 

Ny video


Tack för att ni är bäst! Era snälla ord betyder oerhört mycket!
Och jag tror förresten jag är färdig med den svensktextade låten som jag pratade om! Galet! Tänkte nästan försöka spela in den innan jag drar till Vindeln igen (vilket är redan på måndag)! :O
Idag har varit en riktig pluggardag! Himla tur att jag älskar mina ämnen! Ta hand om er! 

whaaat?

Idag har jag... bammmmbamm tro det eller ej, påbörjat en egen svensktextad låt! WHAT?! Jag har försökt förut, men gett upp efter bokstavligen en rad. Så det galnaste nu är ju att jag faktiskt har vers, brygga och ref! Galet. Väldigt galet. ^_^
Men åh så kul! Frågan är dock om jag någonsin kommer våga publicera den - det känns så oerhört naket med svensk text!

Tack för de underbara kommentarerna idag på videon jag la ut! Ni anar inte hur glad ni gör mig!!!
Ta hand om er !! Vi syns snart! ^_^

A new day

Jag hoppas att ni alla får en jättebra alla hjärtans dag!! :)
 
Senare idag kommer en ny video upp på min youtube! :D Tjoho! Håååll utkik! :D :D 
 
 
Ta hand om er! peace out!

Paint splatter

Hahah åh jag drömde att jag träffade Ed Sheeran och att vi kom överens om att vi skulle jamma någon dag i framtiden! Haha, sen kom han och lyssnade på en improviserad konsert jag och några kompisar gjorde! Jag svär det bara är för att jag skrev mitt inlägg precis innan jag somnade! Haha, klart bästa tricket till att få önskade drömmar.

Jag drömde också häromdagen att jag fick ett grönt nät över mig som gjorde att jag hamnade i koma i en månad. När jag vaknade var jag övertygad om att det var mars! Snacka om att det kändes som om jag sov länge! Har på senaste tiden drömt så mycket vardagliga och förvirrande saker, så klandra mig inte för att jag är så förvirrad! :3


Just nu jobbar jag med att spela in min nya låt, jag tror den heter "I lost". Så jag hade tänkt lägga ut den på youtube helst i veckan! :)
 
LUNCHRAST! 

Ha det bra!:) Stay strong!

Give me love

Igen har jag fått njuta av ett par riktigt trevliga dar! Tokspelat xbox och wii, pratat i timmar med imilia, spöat Joel i DK (heeh), redigerat på boken, vårstädat och varit på ett mysigt födelsedagsfirande! Imorgon är det rep som gäller och fika med Agnes och Emelie!
 
Sen, - tycker jag verkligen ni ska ta och lyssna på den här covern. Jag älskar orginalet av Ed Sheeran! Men den här covern är verkligen också värd att lyssna på. Fast inget klår orginalet!
 
 
Han är så galet bra den där Ed! 
Peace out !! 
 
 

When will it change?


what you do to me

Har haft ett par riktigt bra dagar! Jag har varit och grillat i kylan, sett hockey (fick till och med titeln som nyutbildad prisutdelare - liiiite cooolt!;D Fast gissa så missplacerad jag först var inne i en ishall!), repat inför FACK IT och haft en riktigt awesome kväll på snickarpub! 

Imorgon blir det mer rep i stan och på tisdag ska jag mysa med mina fina Vicc. Sen är det ett till rep som gäller på onsdag! När ska jag hinna spela AC?!
Men alltså åh, det känns riktigt bra just nu! ^_^ 
 

RSS 2.0