Grattis igen!

Du som tycker det är tråkigt att läsa vad någon gjort kan skippa texten den här gången och bara titta på min söta mamma istället^! ^_^
   I förrgår fyllde alltså min älskade mamma år! Det firades med frukost på sängen och lite tårta. På kvällen rymde hon iväg med Roger så vi fick inte rå om henne längre! :@ Igår passade jag på att se bio med bror och pappa! Monsters university såklart! (^_^') Älskade den! Nostalgi för mig och Tobbe som växt upp med den första! Rekommenderar!
   Idag har jag hjälpt till lite på My's och i detta nu redigerar jag på boken. 
(Jag la också igår märke till statestiken som Wii U för på hur länge man spelar.. haha.. bör nog inte titta på den igen. Bara spela.)

Nu ska jag logga ut. Fokusera! Ha en bra kväll!!!

Nej


Gör något jag velat göra huuur länge som helst.. Gissa!
JOOO, en dubstep låt.aaah. Haha åh så vidrigt roligt att göra!! ^_^
   Men, drog av misstag ut ljudkortet = bluescreen = ledsen tjej 

I vilket fall hade vi trevligt besök igår av finaa Malle och ikväll var det kräftskiva med släkt! Hoppas att ni också haft en bra dag! :)

Nedräkning

   Nu är det inte länge kvar! This is crazy.

Fever

   I just love this one too much not to share it. Check.it.out. :)

turn down the lights

 
Idag har varit en "jagtänkerätamycketsockerochmycketgottmedsockerheladagendag", alltså.. en bra dag ^_^ ! Åt en supergod lunch på Vejos med pappa och bror imorse. Vandrade sen ner till mormor med mamma och Tobbe. Vi fick gofika och självklart trevligt sällskap. Därefter, taco, piano, och tillsist AC3 med GODIS! Även igår var en riktigt bra dag, fick besök av Nemanja! Spöade honom i mario U och vi lekte i lekpark! ^_^

Nu ska jag försöka sova. Dvs om allt det här godiset vill lämna mitt blod!! :] Syns imorgon!

won't stop

 
Har jag sagt att jag är beroende? I caaan't stooop, I wooon't stop! #Jag är en glaaaaaaad tjej. Won't leave or live without it. ^_^ 
   Hoppas du haft en bra dag! Vi syns! 

I miss you


I'll be leaving


Landat hemma igen efter en tripp till Tjörn, Kalmar, Öland och Uppsala. + små stopp på andra trevliga ställen där nere. Shit så fint det är i Sverige!! 
   Idag har jag haft en riktigt rolig och trevlig dag med Elias! Igår var det barnkalas och kalas för pappa! Och jag har fått ett bakslag med beroende av pop musik, sån som är lite pinsam, what am I supposed to do about that!

Och nu är det mindre än två veckor innan jag lämnar Norrland! ..gaah!

Nu lämnar jag bara datorn! Sovgott fina du! ^_^

RSS 2.0