whattodo

Beslutbeslutbeslut. Jag blir på allvar tokig. Du känner inte för att jobba gratis för mig, och ta alla mina beslut? Jag lovar att baka en kardemummakaka till dig då och då. Jag svär på att göra den god! Inte ens förgifta dig eller liknande. :D
(Okej så nu kommer lite blabb, så scrolla om du får kramp). Jag fick möjligheten att följa med på kulturutbyte i Moldavien, så vi skulle sätta ihop en ny föreställning. AH! :D Men, för det första har jag så mkt studier jag måste prioritera. För det andra så var det precis den 10 maj... då jag som nästan hade tänkt fara till Sundsvall. Men det viktigaste, vi skulle vara tillbaka den 15, och jag har lektion inför slutprovet i Kinesiska den 14, som jag bara inte kan missa. Jag ville verkligen så sjukt gärna fara, men var tvungen att ta beslutet att stanna hemma. Plurrffhhg. Hade det inte varit skönare för oss om du bara hade tagit det beslutet åt mig, så jag som på sätt och vis inte behövde bestämma det själv, och du skulle bli en kardemummakaka rikare.
   Och nu måste jag också ta beslut över vilka skolor jag ska söka till och vill gå. Uff. Är lite tvärsugen på att fara och jobba i England istället. Mer val. Gah! 

Som sagt har jag en lånad dator nu. Och eftersom det är en, lite äldre dator, så är det lite svårt att överföra bilder. Men det gör som ont i kroppen att aldrig ha bilder till inlägg! Den här har jag fått skickad från farmor, en bild på vår gård strax efter studenten och...haha, jag tycker det är så löjligt roligt hur imilia står så jag bara måste publicera den! Så resten av världen  får en chans att uppskatta den :3 (förlåt imilia, du vet att jag älskar dig [:)

Ses snart! Ta hand om er!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0