Hockeyspelare, kärlek och fika


I helgen firade vi att farmor och farfar har varit gifta i 50 år! 50!! Man blir ju lycklig i hela hjärtat av det faktum att de har varit gifta så länge, de är ett perfekt exempel på sann kärlek!! Så det blev massa gofika och trevligt sällskap! Skrattade så jag grät! :]
 
Efter det for jag och hockeyade med mamma och Roger, vi vann! Vi gofikade hos mormor och sen en till match, söndag, VI VANN IGEN! Åh Saik! Och jag har officiellt insett att jag vill ha en hockeyspelare. Och han måste spela tvspel, annars fungerar det inte! Har ni sett reklamen för "finkaffe" när tjejen säger att hon inte dricker kaffe och han reagerar så här: "...o-okej." och går därifrån? Så har jag mer än en gång råkat reagera när jag som varit lite intresserad av någon som sen säger att han inte gillar att spela tvspel. Haha nä men seriöst på riktigt hur skulle det vara om han klandrar mig för att vilja spela hela dagarna... ska han hålla på och gosa och jag vill spela xbox? Det går ju bara inte!
   Och nu struntar vi i musiker, det fungerar aldrig! Seriöst, they're all to dangerous. Nu får det vara nog med dem. Så känner du en hockeyspelare, som spelar konsoll, elr pc, är smart och helst äldre än mig med fina ögon så be honom kontaka mig. ÅH och han får jättegärna ha kvar sina tänder! ;)

Och nu har jag ansökt till Edelvik också (skådespelarutbildning)! Den 25 är det ansökningprov till Framnäs (jazzprofil) - nervös!! Och idag är sista ansökgningsdag för universitetsutbildningar! (Jag är så sjukt snurrig just nu så det är bara galet.)
Och åh ja! Jag skrev en ny låt idag! TJOHO! Det känns som det var väldigt länge sen, så det var verkligen en stor "lättnad". "Waited" och den vill jag spela in så fort jag får tillbaka min dator! :)

Haha, nu ska jag ta och skicka in ansökningar och äta något med mycket socker! Jag hoppas ni har det jättebra! Ses!

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Du är ju bara bäst Johanna! :)och roligast! Älskar dig:)

Svar: Haha söta mamma!! Älskar dig med!
Johanna Renman

2013-04-15 @ 23:10:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0