Hockeyspelare, kärlek och fika


I helgen firade vi att farmor och farfar har varit gifta i 50 år! 50!! Man blir ju lycklig i hela hjärtat av det faktum att de har varit gifta så länge, de är ett perfekt exempel på sann kärlek!! Så det blev massa gofika och trevligt sällskap! Skrattade så jag grät! :]
 
Efter det for jag och hockeyade med mamma och Roger, vi vann! Vi gofikade hos mormor och sen en till match, söndag, VI VANN IGEN! Åh Saik! Och jag har officiellt insett att jag vill ha en hockeyspelare. Och han måste spela tvspel, annars fungerar det inte! Har ni sett reklamen för "finkaffe" när tjejen säger att hon inte dricker kaffe och han reagerar så här: "...o-okej." och går därifrån? Så har jag mer än en gång råkat reagera när jag som varit lite intresserad av någon som sen säger att han inte gillar att spela tvspel. Haha nä men seriöst på riktigt hur skulle det vara om han klandrar mig för att vilja spela hela dagarna... ska han hålla på och gosa och jag vill spela xbox? Det går ju bara inte!
   Och nu struntar vi i musiker, det fungerar aldrig! Seriöst, they're all to dangerous. Nu får det vara nog med dem. Så känner du en hockeyspelare, som spelar konsoll, elr pc, är smart och helst äldre än mig med fina ögon så be honom kontaka mig. ÅH och han får jättegärna ha kvar sina tänder! ;)

Och nu har jag ansökt till Edelvik också (skådespelarutbildning)! Den 25 är det ansökningprov till Framnäs (jazzprofil) - nervös!! Och idag är sista ansökgningsdag för universitetsutbildningar! (Jag är så sjukt snurrig just nu så det är bara galet.)
Och åh ja! Jag skrev en ny låt idag! TJOHO! Det känns som det var väldigt länge sen, så det var verkligen en stor "lättnad". "Waited" och den vill jag spela in så fort jag får tillbaka min dator! :)

Haha, nu ska jag ta och skicka in ansökningar och äta något med mycket socker! Jag hoppas ni har det jättebra! Ses!

blåttlilarosaturkos

Så här skulle jag vilja ha mitt hår:

 
GAH! I'LL DO IT! YOU CAN'T STOP ME! Fast men, vilken tkr du är finare? :)

Åh, och de här två:

Ses snart! 

whattodo

Beslutbeslutbeslut. Jag blir på allvar tokig. Du känner inte för att jobba gratis för mig, och ta alla mina beslut? Jag lovar att baka en kardemummakaka till dig då och då. Jag svär på att göra den god! Inte ens förgifta dig eller liknande. :D
(Okej så nu kommer lite blabb, så scrolla om du får kramp). Jag fick möjligheten att följa med på kulturutbyte i Moldavien, så vi skulle sätta ihop en ny föreställning. AH! :D Men, för det första har jag så mkt studier jag måste prioritera. För det andra så var det precis den 10 maj... då jag som nästan hade tänkt fara till Sundsvall. Men det viktigaste, vi skulle vara tillbaka den 15, och jag har lektion inför slutprovet i Kinesiska den 14, som jag bara inte kan missa. Jag ville verkligen så sjukt gärna fara, men var tvungen att ta beslutet att stanna hemma. Plurrffhhg. Hade det inte varit skönare för oss om du bara hade tagit det beslutet åt mig, så jag som på sätt och vis inte behövde bestämma det själv, och du skulle bli en kardemummakaka rikare.
   Och nu måste jag också ta beslut över vilka skolor jag ska söka till och vill gå. Uff. Är lite tvärsugen på att fara och jobba i England istället. Mer val. Gah! 

Som sagt har jag en lånad dator nu. Och eftersom det är en, lite äldre dator, så är det lite svårt att överföra bilder. Men det gör som ont i kroppen att aldrig ha bilder till inlägg! Den här har jag fått skickad från farmor, en bild på vår gård strax efter studenten och...haha, jag tycker det är så löjligt roligt hur imilia står så jag bara måste publicera den! Så resten av världen  får en chans att uppskatta den :3 (förlåt imilia, du vet att jag älskar dig [:)

Ses snart! Ta hand om er!
 

I'm heeereee

Whaaaaat? Har jag en blogg? Hehe. Som det kan gå. :3 
Jag insåg i skräck att det är enda sen den kaotiska FAKK IT veckan sen jag skrev här! Så nu vill jag ändra på det. :) 

Sen dess har jag ju då haft föreställningarna - vilket var helt galet kul, vi var också på en konferans i Lycksele tillsammans med vår förening och fick bo gratis på hotell. nom. Sen har jag... anstränger mig nu verkligen för att komma ihåg... haft spelning på 'konsum stämma'. Och haft sagostund på biblioteket! För att undvika att det blir ett väldigt tråkigt rabblande inlägg så byter jag nu till bara ord så får du helt enkelt anta resten! :3 Stuga, snö, assassin's creed, bok, läxa, youtube, skriva, the sims, studera, te, måla, inlämningar, ny kurs, avslutad kurs, harry potter, ansökningar, stan, trasig dator, låt, skyrim, sol, bror, godisgodisgodis, ägg och yoshi. 

Hahhh... was that as good for you as for me :3 


Ta hand om er! Hörs snart! ^_^

RSS 2.0