moröttermoröttermorötter
Jag har haft en otroligt härlig, lättsam och ledig fredag! Steg upp tidigt och åt frukost framför tv:n med min fina Amanda då hon såg på 'jaaa jag heeeter musse, M-U-S-S-E!' Senare skördade vi morötter, rödbetor, ärtskidor och tomater. (Jag är inte långt ifrån att föräta mig på morötter!) Efter att ha skrivit på boken åt vi en god laxrätt som pappa gjorde och såg sen Despicably Me till kaffe och godis. Efter det fortsatte jag att skriva på boken, samtidigt som vi fortsatte med en till film som gick på tv:n, I Robot. Jag har insett att jag måste gifta mig med Will Smith ett tag också. Och Hans Zimmer! 

Och nu ser jag, Sarah och pappa på Björnbröder! 

Det känns typ som att jag har blivit barn på nytt idag. :) May it never end! 
 Ta hand om varandra! PEACE OUT!

I will do my very best!


Jag kan knappt greppa att jag snart far till Island !! Otroligt overkligt. 
Jag funderar också otroligt mycket på mina planer inför denna vår. I denna stund lutar det väldigt mycket åt att pröva lyckan i England. Jag får se lite hur det känns efter då jag kommer hem till Sverige. Men jag tänker också söka till olika universit för VT13, mest troligen distans då så jag kan plugga typ i lilla underbara Tvärålund eller var än vinden tar mig.  

Men alltså jag ska skaskaskaaa lyckas få mina böcker publicerade när de är klara !! Och jag vill sjunga jazz på ett café i London, spela en stor roll i en film och gifta mig med Harry Potter. Alltså själva Harry Potter, inte skådespelaren. :) 

Nä men allvarligt. Jag brukar alltid säga att "det här året ska bli det bästa hittills", men jag tänker för allt i världen inte säga det den här gången eftersom det alltid har blivit värre och tyngre varje gång. Men,. allvarligt. 2013 ska jag kämpa så hårt så jag blöder för att uppfylla mina drömmar. :) I will do my very best! 

Lalallaa, iii'''m ooon aa quest ! if you wanna come with me, :) please join! 
Hahah alltså förlåt, får fett mkt sämre omdöme när jag är trött. Så förlåt för luddiga meningar och så ! 
PEACE OUT

I'll be there

Tänkte bara säga att min mobil vägrar - av någon okänd anledning - ta emot sms. Jag kan tydligen skicka men inte ta emot. Jobbar på det men, under tiden, måste ni få tag på mig så ring eller skriv på facebook! 

Jag ska försöka ladda över alla bilder från kameran när jag kommer tllbaka från stan imorgon. Då kan jag i samma veva uppdatera! 

All of these pictures are from weheartit
Peace out

- Nya planer -

Okej, här kommer det förklarat! 
Om ni såg mitt videoinlägg så pratade jag om att fara och jobba som servitris i England men av några olika anledningar så blev det inte så att jag for dit. Men jag kommer att fara till England någon gång i framtiden eftersom det verkligen är en dröm för mig. 

Jag sökte också några kurser på IT-Distans till olika universitet och högskolor. Men eftersom det var en väldigt sen anmälan är det svårt att få plats. Så tyvärr var det flera linjer jag inte fick plats på.
Jag kom hur som helst in på Kinesiska (Vilket jag väldigt gärna ville gå - och jag kommer att läsa kinesiska någon gång i framtiden). Men det jag kände tog emot var att det redan är tre veckor in i programmet och att ha missat tre veckor på 30hp med fulltid kändes lite väl tufft att ta igen (Speciellt när man vant sig vid att få spela tvspel hela dagarna:] HEHE) 
I vilket fall tackade jag nej till platsen.

MEN! Mina nya planer är att resaa till Islandc och jobba!!ISLAND! Det känns fortfarande helt overkligt. 
Jag kan bertta mer om platsen jag ska bo på m.m. i kommande inlägg! 

Jag far den 8:de Oktober!!


 
Peace out
 

I'm off

Jag sitter i tåget nu, lyssnar på soundtrack från Harry Potter filmer;
it feels like i'm going to Hogwarts!! :]]]Pictures from Weheartit!-
MÅSTE HOPPA AV Bbloggar nytt inlägg snaart IGENrg


It will be alright


Den här bilden på min finaste lilla Amanda gör mig alltid så glad! Tack för att du finns! 

En rolig grej som gjorde mig lite glad nu är att det nu finns internet på bussen till Umeå ifrån Vindeln! Det har det aldrig funnits förut när jag åkt, förutom om jag åkt till andra ställen från Umeå. 

Nu måste jag snart hoppa av så måste avsluta, men ha en trevlig dag !
Peace out!!

Why can't we heal?


Jag har gjort om mitt rum till en stor himla kaninbur. Min plats är på sängen och kaninen får hela mitt rum ^^! That's a good deal, I'd say. 
Nu ska jag fortsätta jobba på boken. Men en sak jag aldrig kan bestämma mig för är Willys ögon. Jag tror han har fyra olika ögonfärger nu, för jag ändrar mig hela tiden. Vilken är din favoritfärg på ögon? Det är sjukt personligt vad man anser eller?

Oh well, ikväll när ni vill lyssna på något, lyssna på den här: Oliver Tank – Last Night I Heard Everything In Slow Motion 
Den är lite udda men, den gör något med mig på kvällen!
PEACE OUT

Pie and ice creaaam

 

Här om dagen avnjöt jag och mama varm hembaktpaj och vaniljglass i solen med en god kopp kaffe!
Vardagslyx I'll call it! NU kommer mamma hem på lunch, så kaffe och... choklad?
Alla dessa beslut.
see you soon! peace out


Change of plans


Målat lite med vattenfärg, vilket jag är rätt så ovan med! Men hoppla hopjjjjsaan see roligt. Ursäkta uttrycket. 
NU ska jag tala om för er att mina planer blev feättt tväroväntade.  Men, inget är klart än! Need to wait. 
OCh jag känner mig lite udda nu, så ska avsluta det här inlägget innan det går ännu mer överstyr. :D
PEACE OUT. 
(GAAAH SÅ SPÄNNANDE)


Take me far awaysource: Weheartit.com
Hade en helt sjukt rolig fredag på 5ive (förövrigt fett orättvist att jag som var helnykter vaknar upp med fet huvudvärk hahha) och även en riktigt trevlig lördag med gomat och trevliga människor! 
Söndagen kom jag inte alls ihåg vad jag gjorde; efter att jag hade städat mitt rum så tror jag den dagen såg lite ut som allt för många dagar ser ut nu för tiden ! 
Imorgon hade jag nog tänkt heljobba på böckerna och försöka slita mig ifrån att spela bort hela dagarna på tvspel :3 ! Men jag tycker det är okej att spela i okänt antal timmar om man lagat en tand 7:10 på en måndagmorgon, dessutom utan bedövning. Right?:D:D
Jag lovar att jag ska få min första bok publicerad i år. That's my main goal!
Nya tag imorgon!
Take care you all! 

Could we be safe

 

Miss Courtney's Tearoom

Idag ska jag göra mina första american pancakes någonsin. Åt världens godaste amerikanska våfflor i Irland med lönnsirap och florsocker på världens mysigaste ställe; Miss Courtney's Tearoom (vilket har inspirerat mig till att vilja göra dessa pankakor idag). Jag blev så otroligt kär i det stället; och var till och med där två gånger på samma dag! 

Jag har varit så oerhört besviken över att jag glömde ta med mig kameran då jag var här men jag hittade igen dem på facebook idag så har lånat lite bilder från deras sida för att visa det här underbara stället för er. :D

Den sista bilden är lite speciell för mig eftersom jag satt på precis den där platsen första gången jag var där! Där mannen sitter, i en otroligt skön fotölj.
Åhh jag älskade det där stället så mycket! I wanna go back!

(Like I said, I am not the owner of these pictures)

PEACE OUT

Why do we fall, sir?

Okej jag vill bara förvarna om att det är många väldigt...vackra bilder i det här inlägget, så om du är känslig eller så, så behöver du inte titta på bilderna.Lägg märke till imilias awesome myggbett som ser ut som batman symbolen. You can't deny that!
PEAACE OUT


Lalala what's happening to us?I so wanna go back to inch beach !! I need to surf again.
Dave took the first and the third picture
PEACE OUT

It means healingSaknar jordgubbar, och min Iyashi som är hela 1,3 mil ifrån mig. !!!
PEACE OUT ^^Give it awayMin fina lillasyster Ella på bilden!!
Såg på thumbelina från 1994 tillsammans med Amanda och Ella. Ella hade ofc svårt att sitta still, men jag är galet imponerad av att Amanda faktiskt satt still och såg. Men det är en galet fin film, och fruktansvärt nostalgisk för min del!! 
RSS 2.0