Svensk sommarnovell?

Sitter och skriver en novell som jag ska skicka in till en tävling (om jag hinner klart). Det som jag verkligen finner roande är att novellens tema ska vara svensk sommar, och här sitter jag i Island med en kopp (med en tomte på) kaffe i handen. Snö ute och julpyssel på bordet.. och för att förstärka det lite extra sitter jag och lyssnar på julmusik..
Jag kan på allvar inte hålla mig undan ifrån julmusik, det är bland den bästa typen av musik som finns!! Igår uppdaterade jag min jullista som har exakt 24 sånger.. coincidence? I think noooot. :3
Iaf, den heter äkta julkänsla.. för.. snyft.. det är precis vad jag får..Nu blir jag blödig.  :]

 


Jag är förresten så oerhört tacksam för Spotify Premium! Annars skulle jag inte vara tillåten att lyssna i Island! Ljudkvalitén är såå mycket bättre och.. jag har till och med glömt hur det känns att vara tvungen att stå ut med reklam. He-he. :3 Jealous yet :3 ? Näh förlåt. Det är dyrt så måst nog försöka sluta snart. Men det är sjukt beroendeframkallande!
Jag känner att jag verkligen har tappat tråden.. inte alls sammanhängande. Men jag måste ju få ta en paus ifrån strukturerat skrivande ibland (då syftar jag inte på mina andra inlägg såklart).
Men för att knyta ihop säcken så kan jag ju nämna var det började.. skriver en svensk sommarnovell under julen i Island!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0