En månad kvar

Jag har varit så oerhört uppslukad av skrivande på min bok! Jag är så fruktansvärt motiverad på att hinna klart i år vilket förmodligen triggar igång mig att jobba ännu mer. Det flyter på bra nu igen så jag hoppas att det håller i sig. Ändrade som sagt ännu en stor grej i storyn och eftersom det påverkade allt så har det blivit mycket extra jobb med det.
Men jag har äntligen hittat drivet igen att verkligen jobba hårt med böckerna! (Och jag inser igen hur otroligt mycket jag älskar att skriva!)
Det enda problemet är väl egentligen att jag har galet mycket inspiration till att rita, spela in videor, skriva musik och mermermer! Så jag hinner inte allt hela tiden! :D
Men skillnaden är stor från den senaste tiden då jag skrev lite grann då och då -ibland kanske väldigt lite men ändå varje dag - är att jag bara skrev lite för att sen tröttna i brist på inspiration. Nu har jag suttit i flera timmar och bara skrivit i sträck. Precis som när jag ritar så har jag fullkomligt glömt bort både tid och rum! 
 
Så nu jobbar jag igenom hela storyn igen och sen är det bara slutet kvar. Det känns inte som om det ska ta såå lång tid!

I vilket fall. Idag har jag bara en månad kvar i Island! Det känns så sjukt konstigt att det har gått så fort! Känns sorgligt att jag ska fara så snart, älskar Island och trivs verkligen här. Men samtidigt så saknar jag min familj och mina vänner i Sverige och jag längtar tills jag är hemma igen. Och jag saknar julmust och min kanin!!!
Det finns mycket som jag saknar och längtar efter vilket är en av de fina grejerna med längre resor. Man inser i många fall vad man har och vad man verkligen mår bra av och uppskattar. 

Fatta vad jag ska spela på flygeln när jag kommer hem! Och så sjukt mycket julmust jag ska dricka. OCH så galet mycket wii jag ska spela (och spendera tid med människor som står mig nära också .. såklart.).

Och bara för att jag saknar min kanin så överdrivet mycket! :3 


gahhhhhh she is so cute.. i'm gonna diieee
Peace out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0