Barnböcker och romanen

 
Förutom att få publicera romanerna som jag jobbar med nu önskar jag att få publicera barnböcker i framtiden. Älskar därför att läsa barnböcker för barn, får inspiration och lär mig vad jag tycker är bra och dåligt. MEN, haha.. att försöka läsa barnböcker på Isländska, var en utmaning! Jag undrar om något av det jag sa var riktigt begripligt. Försökte i alla fall använda mig av allllllllaaa mina kunskaper om språket för att göra mitt bästa!
Haha.. jah, tur att barnen är snälla mot mig :') ! Det var mest troligen inte begripligt. Tur jag åtminstone kan läsa noter så kunde sjunga låtarna som hörde till den :3 
 
Jobbar för fullt med roman nummer 1 och jag blir alldeles till mig när jag faktiskt ser att slutet är nära! Har jobbat mig igenom hela igen så har kunnat justera allt från när jag ändrade den där stora..grejen. Haha, förlåt för att jag är så obegripligt, men jag vill inte spoila.
Jag hoppashoppashoppaas av hela mitt hjärta att jag kommer kunna få den här publicerad när jag är färdig. Annars tänker jag bara fortsätta jobba med den tills någon vill publicera den! :D WOHO! 
Har ju lovat mig själv att bli klar i år med den, så jag ska för tuuusaan bli klar i år! Har ju... en hel månad kvar! O_O

Better keep going!! Den här nackspärran kommer nog inte låta mig röra mig så mycket ändå!
PEACE ! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0