Simply that part of you


Riktigt cool dansvideo! Så den tkr jag ni ska se! :)
Den förtjänar verkligen mer views. !
PEACE OUT

Time to be honest

Eftersom jag inte skrev på länge så skrev jag ju obviously inte hur glad jag blev över att jag kommit över 10 000 videoklippsvisningar (på alla sammanlagt då). :) Helt överlycklig över att min musikvideo "I've Had It" fick 1000 visningar på bara några dagar över en vecka! WHioohh!! All thanks to you! Sooo thank you so much for watching!!
-

Är väldigt glad att jag gjorde den här videon eftersom jag tror det var ett viktigt steg för mig att kunna gå vidare. Men helt ärligt så var det tungt med t.ex. pa100-veckan då det verkligen blev totalfokusering på låten, texten och videon och vad det betyder för mig. Men på riktigt, vaaad skulle man ta sig till utan musik? :D^^ 
-
Imorgon har vi vårt 70-procents semenarium så då ska vi redovisa mer ingående för de andra om våra pa100 projekt, alltså min musikvideo. Känner mig iiinte alls förberedd för själva redovisningen men det är ju fakitskt så att jag egentligen vet det jag ska redovisa eftersom det faktiskt handlar om videon - men det gäller väl att få det strukturerat:]
AAAJA!! :D:D booring info is over. :3
Mama köpte jordgubbar och glass så vi ska nog inviga våren med det - så jag dessutom orkar plugga en stund till.
PEACE OUT!!


Whenever it suits you


------
"Every atom in your body came from a star that exploded. And, the atoms in your left hand probabaly came from a different star than the atoms in your right hand. It really is the most poetic thing I knot about the universe:
You are all stardust"
"Every atom in your body came from a star that exploded. And, the atoms in your left hand probabaly came from a different star than the atoms in your right hand. It really is the most poetic thing I know about the universe: 
You are all stardust"
------

It doesn't work like that

bluargh :3 Det är så tröttsamt att läsa när folk skriver "åååå förlåt för att jag inte har skrivit på bloggen på länge." Men på allvar. I'm sorry :]! Jag har egentligen ingen jättebra ursäkt förutom att jag har tokpluggat och sånt.  Jag hade en superbra helg då det var premiär för mig att gå på hotellet i fredags, jag hade huuuur kul som helst!
Sen kom jag helt ärligt inte ihåg vad jag gjorde på lördagen...Vann 25 kr på trisslott gjorde jag! :'D Jag tror jag pluggade, tränade och städade till största del. Sen på söndagen for jag och simmade med pappa, sarah och mina två små söta bonussystrar. Måndag blev tokplugga och sen fick jag plugga in ett manus och hoppa in som ..inhoppare ^^ på påskvandringen i församlingsgården. Så tre föreställningar i vad man skulle kunna kalla "levande teater" igår. Jättejättejätteroligt! Jag var också ute och intervall tränade på kvällen. :) Hjälpte mamma igång med träningen.
Min kväll är planerad såhär : plugga, träna, tvspel! :D typ :3 Skulle vilja hinna typ rita också! :D
Imorgon blir det fotografering på dragonskolan som en modern rödluvan ! ROOOLIGT!! :D
Och fredag ska jag se på dansuppvisning med Jonna.:)
Och vet du vad? Det känns som allt börjar bli bättre nu! Tacksam för våren! PEACE OUT

If you held me

Jag har fktiskt haft en riktigt bra dag idag. Fick komma hem tidigare än jag gjort på eeevigheter (kvart över två :OO) Fikade med mamma, pluggade en del och under dagen har jag gjort bort körprov på skolan, haft en rolig pianolektion och fått längre tid på mig att hinna klart engelska projektet! :D Och som körsbär på allt har jag dessutom hunnit spela Skyrim:D! Plus att jag spelade lite forza vilket kändes helt ovant och inte varade speciellt länge alls. Jag är galet sugen på att spela assassin's creed men, eftersom ajg ska köra igenom det en gång med imilia sen också vet jag inte om jag kanske borde spara mig :3 kan ju inte spela igenom hela spelet hur många ggr som helst :] Nog för att det är awesome men!! :D:D
Kändes iaf skönt att få en lite "lugnare" dag idag med inte lika extrempluggning som igår. Men jag har forfarande en hel massa skolarbete som jag måste göra snaarast. 
Men engelskan känns faktiskt mest bara rolig. Valde att förjupa mig inom ett favorit ämne - astronomi - så ska göra en video som redovisning! :D och sen en rapporten till det då. Har tre rapporter att sammanställa bara inom några få veckor -.-" typ 2 veckor?
Men nog om allt! :D imorgon ska jag få mitt hår klippt och färgad igen ! Tjooohhho! :D
Nu dör jag snart av utmattning så ska slockna exakt precis nu! Hoppas ni alla också har haft en bra dag! PEACE OUT

Stop acting like you can rule me

Har mest pluggat 'energi' hela dagen, förutom att jag har bla. gått på några promenader, ätit en jättegod vanlijfylld munk, städat och sett reprisen på awesome Desperate Housewives ! :D
Jag blir på riktigt tokig av att vara sjuk, inte nog med att man knappt orkar något för att man blir så trött så får man inte ens träna. :@ Men det är snart över och då ska jag hoppa som en gasell:D:D
Ska fortsätta plugga nu med lite vindruvor och te som hjälp! :D PEACE OUT

Don't want an ending

-
Watch this, it's sooo darn incredible !!!!!!!
Peace out!

It wasn't supposed to be like this


Skrillex – Summit - feat. Ellie Goulding

treat me this way

"Don't you know, I would've died for you
just give me a reason to stay.
I can't be with you
when you treat me this way" - Cutline – Die For You – Shockone Rmx

Marked the way


Dog lite när jag såg Amanda gå omkring med den här moppen för att försöka städa utomhus. :3 hahha^^!
-
Jag vill dansa! Like crazy! Och jag vill skriva musik! Och rita! Och fota! Och skriva på boken, spela tvspel och spela teater.
Men vet ni vad jag tänker göra.. :3
PLUGGA! YES! YEEES! PLUGGA! :3 Men det är faktiskt intressant det jag ska plugga så it's actually okay :). Men jag har bara så himla svårt att koncentrera mig. Vill verkligen göra allt annat, på en gång. :3
-
Sa jag att jag har påbörjat ett manus på en ny musikvideo jag tänkte spela in i framtiden:3 ? I'm so excited!
-
Nu.Plug.ga.
PEACE OUT

Come and go

Ella is all like "Ey take that thing off my face, I'm trying to pose. Come on!"

I don't want to stay away from you

Blir tokig av att vara sjuk, ! Måste få göra grejer :'D ! Började skruva lös grejer i badrummet ändå, screw colds! :3 Här ska målas! :) Om jag orkar imrn så blir det faktiskt till att måla om badrummet:] !
Once Upon A Time ikv var förresten lika galet bra som alltid! Om ni inte följer det än så rekommenderar jag verkligen att se alla avsnitten från början och sen se varje torsdag, helt löjligt bra serie!! ^^
PEACE OUT

feeding my flame


Vi grillade i muurikkan i helgen vilket var vääldigt gott och mysigt! Det är alltid något speciellt med att äta utomhus! Sen försöker jag införa Harry Potter så tidight som möjligt såklart :3
DAGS FÖR EN MOROT! PEACE OUT!

Just a little bit longer


-
Förskylningen tog verkligen över helt men jag var egentligen mest bara på skolan måndag-tisdag eftersom jag hade pa100 konserten tisdag och en spelning måndag. Men iaf har jag varit hemma idag :) - Välbehövt!
Men jag har tyvärr inte haft så mycket energi till att göra något alls. Men lyckades pluggat lite iaf, :) och jag gjorde verkligen ett jättestort hus på sims! :@ Isn't that something to accomplish!
Sen tipset till alla andra som är sjuka nu, Harry Potter! Makes everything better:]
Men nu ska jag försöka sova trots aphostan :3
och Tack alla ni fina människor som gett mig så mycket positiv respons på min video! Det betyder verkligen jättemycket!
CYA ALL VERY SOON, PEACE OUT!!

Here it is - I've Had It

Sååååå här är min video ^^ Kolla gärna i högsta kvalitén, det blir mycket bättre :D!!
PEACE OUT

careful if you try

Jag var bara tvungen :] heheh men bilden säger så himla mycket på helt egen hand :3 Och hja det är en panda med kamera i sidan. :)
-
Sjöng på en jättemysig spelning igår, trodde verkligen inte att det skulle gå med tanke på hur förskyld jag känner mig, men det gick! :D I did it ^^! whioh! :D 
Ikväll är det alltså Pa100 konserten 19:00 på midgård (gratis! och fika säljs hehe:) - så då blir det premiär för musikvideon jag hållt på med:] lite spännande :) !
Nu ska jag fortsätta planka låten vi ska spela på jazzklubben typ.. vecka 17?
I'llll cya soon! :D

Make me go


You're not going to like what I have got to say

-
Är som sagt klar med musikvideon "I've Had It" nu! :D WOOHO! Och jag är faktiskt nöjd :3 ! Den är ganska laddad!
Men jag är typ nästan nervös över att visa upp den på tisdag. Ghaahhh !
Okej jag känner att strukturen på det här inlägget verkligen faller isär, I'm sorry :3!
Det  blir inte bättre :3
Nu vill jag - bara för en väldigt kort stund - klaga. Okej. Here goes. Hoppa till C om ni inte vill höra detta.
-
C: HEHEHE I'm done :) Jag suddade ut allt så ni kunde hoppa till C på en gång.
Nu ska jag försöka gå isäng så jag blir frisk :) !

Why are you doing this?

Började skriva ett instrumental stycke idag på piano och är faktiskt nästintill klar. :D Håller på att skriva ner det i noter nu - vilket känns som galet bra träning, men det tar verkligen väldigt lång tid! Men när jag väl har fått ner hela temat borde det gå snabbare. 
Jag ska ta och springa och äta nu, men ska ladda in bilder senare så det blir lite mer...bilder..... hehe:3
CYAREAAALLLYSOON!

It's a new beginning

Känner mig fortfarande hög efter föreställningarna! Det var verkligen heeelt galet roligt!!! Jag kommer leva på det här väldigt länge :)! Och jag saknar hela gänget redan! Tack så jättejättemycket för dessa dagar!!
Det är verkligen sånt här jag vill göra jämt!
PEACE OUT

would you listen then?


Har repat hela dagen idag också och nuuuu är det snart dags för föreställningarna!!! :D
Det är så roligt att jag snart går sönder. :] Det får inte ta slut!! :3

Dock har jag fruktansvärt ont i halsen och är lur på att det är en förskylning på gång. Vilket jag verkgln inte har tid med -.-"  BUT I REFUSE TO GET SICK!:D
Hoppas jag träffar er imrn 18:00 lr 13:00 på FACK! :D PEACE!


Lost in waiting

Har spenderat hela dagen från nio till kvart i fem idag på Midgård och repat musik och teater inför "FACK"! Och det mest konstiga är nog att det ändå kändes alldeles för naturligt. :) Och cafeterian hade öppet :3 så godis I tell you!
Även om jag är helt slut nu så hade jag verkligen jätteroligt! Det är ett sjukt awesome gäng och jag får ju hålla på med sånt jag älskar^^.
Tyvärr hinner jag inte ladda in några bilder nu ikv eftersom ajg verklgen måste sova så jag tar mig upp imorgon bitti :) blir upp halv sju då med! :'3
Sen måste jag påminna om att jag fortfrande itne har fått igång min mobil så det går inte att nå mig där!
PEACE OUT

I wouldn't mind

Pluggarpluggarpluggar. Men eftersom jag lagt mitt fokus i just Pa-100 projektet nu så är det ändå galet roligt! Det är fakitskt inte så farligt att skriva på rapporten heller.:) Jag är dock jättesugen på att rita och spela tvspel. Men det får bli lite senare. :) SNART DAGS FÖR PAJ! :D PEACE OUT

RSS 2.0