Growing from the ground

Iförrgår var jag inne med Dylan i centrum av Kenmare vi köpte bland annat glass, lekte i en lekpark och köpte varmchoklad på bageriet! Verkligen en jättetrevlig dag!
Igår for vi ut, jag Alex, David, Donncha, Tica och Alex mamma följde med!! Vi tog det lugnt, jag fick en kaffe igen:] (tack!!) men vi satt mest och pratade på Ryans bar!
Idag har också varit en galet härlig dag! Vi har gått mycket på olika affärer och vi gick och tittade på ttypiska sevärda grejer i Kenmare typ som 'The Stone Circle' och Lady Well!
Imorgon ska jag nog fara in till town igen! :D Hittade ett jordklot i the white room som jag har sökt efter i jättelänge! Har föreställt mig hur jag har velat att den ska se ut, och there it was!! All perfect! :D Så även om den var lite dyr, så tror jag att jag ska jag ta och köpa den. Fick ju trots allt min lön idag:D!
Sa jag att Irland är helt otroligt underbart?
Här är några bilder på "mina" små barn!:) Sean och Dylan!
Pic1:Sean & Dylan. Pic2:Sean. Pic3:Alex och Birgitte (+ Sean och Dylan)

Details

Jag är väldigt fascinerad av detaljer som är annorlunda ifrån Sverige, en del som jag anser är bättre, en del sämre och en del bara neutralt annorlunda, alltså båda är likvärdiga.
T.ex. så består lunchen alltid av en macka/mackor man äter alltså inte våra stora svenska måltider till lunch. (men det kanske bara är den här familjen, not sure.)
Och vattnet smakar som badhusvatten eftersom det är så mycket klor i det! Och mjölken som...typ get...mjölk.. 
Så njut av erat vatten och norrmejerietsmjölk!!:@:] Och mjölken är inte i paket som de är hemma utan i mjuka dunkar. Vilket känns väldigt mycket som "på film".
OCH JAG HITTAR INTE DJUNGELVRÅL I THE SUPERMARKET! (Strange huh?) Så ..n-njut av dem o-också... 

Vädret påminner dock om det svenska om man tänker på det faktum att det varierar och ändrar sig väldigt snabbt och ofta. Ena stunden är det sol och andra är det regn. Och det är väldigt ofta ett väldigt fint regn.
Men allmänt är luften mycket fuktigare och eftersom allt är så otroligt grönt känns det som jag är i (som jag föreställer mig) en regnskog! 


Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att jag bor precis vid havet. När jag kommer hem så kan jag kryssa "Bo på eller intill en strand eller ett hav" från mitt collage av drömmar jag ska uppfylla! WOOHH:]!


PEACE OUT

Let's have a seat

Jag hade det så otroligt roligt på puben igår! Skrattade så jag nästan gick av!:)
Träffade Alexandras pojkvän och hans rumskompis (som var hur rolig som helst). Det är ju nästan bland det roligaste när någon försöker prata svenska eller med en svensk brytning, så jag skrattade sönder av alla hans imitationer osv.

Jag ska springa och leka med barnen så skriver mer sen!

Här är en bild från första kvällen i Ryans bar!:D
 
(I do not own this picture)
 
PEACE OUT

By heart

Har bland annat spelat massor av fotboll med pojkarna idag! Riktigt roligt! Nu är jag och Alexandra precis på väg ut till en Irlänsk bar som jag även var i första dagen jag var här. Den baren är verkligen precis som man föreställer sig en "Irlänsk bar" med mörka färger, mycket brunt och grönt, livemusik med en ensam man som spelar Irlänskmusik på gitarr. Atmosfären är underbar! 

Fotade en del idag så bilder kommer! Men nu måste jag dra!! 

PEACE OUT

Överväldigad

Det är nästan löjligt hur vackert det är här!
Det faktum att jag älskar natur kan ju spela in i att jag blir så överväldigad över miljön! Men det är verkligen magiskt.
Jag ska se om vädret är bättre imorgon, då ska jag ta och fota och försöka få in det på bloggen(som sagt är internetet otroligt långsamt).

Hur som helst var vi på bageriet igår som au pair tjejerna alltid far till på söndagar. Så jag följde med en au pair från Österrike och en au pair från Frankrike dit och jag hade huur trevligt som helst!! Jag åt en otroligt god morotskaka + te, för bara 4 euro!! Alexandra (deras nuvarande au pair) visade mig också runt i Kenmare så vi gick in i olika affärer osv. så jag köpte min första bok i Irland i en jättemysig liten bookshop! Var bara tvungen att köpa Ps. I Love You!

Idag har vi lekt mycket med barnen och jag har blivit visad ännu mer hur allt ska göras. Barnen är hur söta som helst! Jag går typ sönder!

Jag älskar verklgien Irland redan. Dock, om det kallt ute; så är det iskallt inomhus. Skulle ha tagit med mig mer varma kläder!
Fast alla blir dock chockade när jag berättar om snön och hur kalla våra vintrar är i Sverige.

Och de har får uppe i bergen ("mountain sheep"), sälar och delfiner!!!!! 

Som sagt, bilder kommer snarast! :D:D

I can't close my eyes


(SAS flygplan!)

Jag vet inte var jag ska börja!! Det är helt fantastiskt i Irland. Jag hade aldrig vågat tro att det skulle vara så här vackert här!!! Den 23 blev det 4,5 timmar av flyg och jag vet inte, .. sammanlagt kanske 2 timmar bil. Jag insåg hur mycket jag gillar att flyga, t.ex. känslan när flyget vänder in för att sen öka farten enormt mycket för att kunna lyfta; obeskrivligt. Det blev alltså tre olika flyg, två med SAS och en med Aer Lingus. 

Jag ska ta och fota området mer sen för det är så sjukt otroligt vackert! Kenmare känns som taget från en film! Och från mitt stoora rum (som har en dubbelsäng, tv ,radio plus att det är en suite vilket innebär att jag har ett eget badrum kopplat till den(!!)) kan man se över havet genom det enorma fönstret och på andra sidan finns det vackra gröna berg. Verkligen helt obeskrivligt otroligt!

Jag är helt klart överväldigad av alla vänliga människor, atmosfärerna i alla restauranger och barer och verkligen naturen och de otroliga landskapen! 

(Internetanslutningen är dock väldigt långsam och försvinner ibland, ska se om jag kan köpa till ngt.)

The sun is healing

Nu börjar det bli ordning på allt och jag har nästan inget kvar som jag måste fixa innan jag lämnar Sverige! Min dator har anlänt, mina hörlurar blev ersatta mot nya och idag har jag och mamma storshoppat! Jag vågar inte räkna ut hur mycket pengar jag har spenderat de senaste två dagarna men det känns hur som haver helt ofattbart bra.

Sa farväl av pappa, sarah och farmor och farfar idag; och ett x antal tårar föll ner för min kind.
Jag är också ledsen för att jag inte kommer kunna ge alla ett ordentligt hejdå innan jag far, men jag hoppas ni förstår.

Jag tror aldrig jag har sett fram emot något så mycket som detta. Jag tror helt ärligt det här kan bli ett av de bästa upplevelserna i mitt liv.


John Powell – Make Up Kisses - 05:11

Peace out !

I'm free

Heeeej!

Jag måste be om ursäkt igen för att jag inte skrivit här på ett tag! Det stora problemet just nu är att jag är helt utan dator x_x
Men, förhoppningsvis kan jag beställa en ikväll och då dröjer det inte länge tills jag är 'back on track'.

Det har hänt massor och så men för att det inte ska bli jättelångrandigt kan jag lägga in massor av bilder sen för att snabbt kunna berätta (eller visa).
Imorgon är det i alla fall bara 15 dagar tills jag flyttar till Irland. HELT GALET! :D Och den efterlängtade känslan "det finns inget jag måste göra nu" har äntligen flyttat in! :]

Nu ska jag ta och återgå till att skriva på boken! Inspirationen bara flöder atm! (Så tack för att jag får låna er dator!)

Förhoppningsvis är jag tillbaka på bloggen innan helgen!PEACE OUT

RSS 2.0