Your words lingers still

Jag vet inte riktigt vad jag gör just nu. Växlar mellan klassisk musik och dubstep. hahaha känns som min hjärna blir en klump med mos.. bra mos. :3 Dessutom så pluggar jag också, och ser på tv - allt samtidigt.:)

Behövde inte repa ikväll så kom hem 7 timmar tidigare än vad som var tänkt först. Helt obeskrivligt skönt!! Dock försvann x många timmar framför flygeln. :] Vilket jag helt klart behövde!
Imrn blir det hård pluggning igen så om jag är frånvarande vet ni vrf :3 Och om jag inte går att nås på mobilen så är det för att jag fortfarande inte fått igång den.. :l 
I'll cya soon! :D PEACE OUT!

Just as your voice


Även denna kväll kommer att bestå av rep inför 8 mars, som gårdagen. Men idag blir det mkt längre då vi ska hålla på från 17:00-21:00. Kmr vara lite död. :3 Tur det är roligt! Men missar min danslektion och skulle egentligen behöva öva inför körprovet imorgon, göra NK läxan, jobba med pa100, religion och gärna lite pianoläxa. Och eftersom det är rep även imorgon lär jag inte hinna så mycket då heller. Är hemma efter tio då också. Men torsdagen borde väl inte vara omöjlig till att hinna plugga! :D
Jag hoppas ni har överseende för att jag har inte har så mycket tid, but I'll be back on track in no time! :)
-
Hur som helst får ni gärna komma på gratis föreställningen "FACK" den 8 mars :D !! Och den 13 mars är det PA100-konsert på midgård klockan 19:00, också gratis:) Där ska jag alltså visa min musikvideo för första gången ^^! GAAH! :)
-
Förutom det blir det förhoppningsvis audition till helgen! Gahhh, spännande! :D
-
PEACE OUT

I'll be leaving


Nu sitter jag och redigerar min pa100 video. GAHH!! ::D:D Trodde verkligen
inte jag skulle hinna spela in allt, men det gick ^^!! gaaaah i'm so exited!! ::D 
då var det bara det att jag inte har hunnit plugga till provet imrn......

you leave me burning

Den här tatueringen är så otroligt snygg! Liknande skulle jag vilja ha men inte just texten "Love is enough". och inte riktigt den placeringen. Den här är också så himla häftig:
I should be sleeping ! Peace out!

Stand up

De där kafffekopparna gjorde verkligen susen! Jag vet inte riktigt hur det ledde till det men jag fick iaf mor att lära mig alllllt om karate(power of cofffee). Såå du vet, jag sparkades och slogs och sånt :3 hehhe... men mamma tyckte jag såg för 'dansig' ut först.. So I showed her all of my new knowledge! And so the desire of revenge made my heart beat harder than the darkness itself will ever behold! :@ ...Och så segrade lärjungen över mästaren. :] End of story.
HEEEH... :3 pppuuh I'm sry. Har fortfarande massa kaffe i mig. Så, ska ta och springa omkring lite till innan jag slocknar av kaffekrash. :::DDDD:D! Hahaa.. oh.. man blir lycklig av kaffe. OCH!! Vet ni! 3 mars far jag nog till Stockholm. awesome. ja. :3
Näh på allvar, måste göra massa grejer nu. kannnintesitta still. :)
peace out !
tyvärr har jag inte fört över nya bilder från kameran så ni får titta på den här vackra enhörningen under tiden. :)

the heart should make sense, right?

Sitter och dricker kafffe för att fylla på med lite energi :3 ! For och simmade idag trots att jag har så lite tid. Jag kände att jag verkligen behövde koppla bort allt ett tag, och jag är verkligen galet glad att jag for (och väldigt trött i kroppen)! ^^
Imorgon ska jag börja spela in. TJOHO! :D Det har blivit lite problem med inspelningen eftersom stackars fina imilia har varit jättesjuk.
I GOTTA GO! cya soon! PEACE OUT

now let's only paint the light in all of this pain

Sitter och skriver/ritar ner olika tatueringar jag skulle vilja ha. Skulle vilja testa rita på min kropp men, vi ska ju förhoppningsvis spela in imorgon så det kanske inte vore det bästa :3
Jag började titta igenom gamla bilder på min dator och hittade en bild på en tatuering jag ritade åt Mathias mamma i ettan, alltså 2010.
La också märke till vilken otrolig skillnad det är på mobilkamerabilder idag och då :3 ! Jag måste också få tillägga att bilder man tecknat alltid ser lite lustiga och inte lika bra ut när man tar bild på dem jämfört med irl. Finns en vääldigt stor risk att jag inte håller bilden riktigt rak när jag fotade den så proportionerna inte blir helt korrekta. ^^ Det är hur som helst en väldigt häftig känsla att något man ritat sitter på någon annan människas kropp sådär! :)
Nu ska jag rita mammas tauering också, så lägger upp bild på hur den blir. Och kanske även Sebastians tatuering! :) whoooo so much fun! ^^
Och min egen såklart :3 !
PEACE OUT

I don't want to keep my eyes closed anymore.

Jag vill också göra en I want to ... Before I die "lista".. So here it goes! :D I want to...


Speaking of time

Tog på mig min favorit sommarklänning idag efter badet och ansiktsmasken. Var typ det bästa på hela dagen :3 (hittills). Dock frös jag jättejättemycket :3 hahha.. men klart värt det. Började längta jättemycket till sommarn också. Vattenmelon, sol, 'a lot of spare time', sand, vatten, glass, barfota, gräs osvosvosv:3 Men det är verkligen ingen jobbig längtan, snarare bara en motivation. :)
Och efter sommarn beger jag mig till Theeee United Kingdom!! ^^
PEACE OUT

Inside of what's left

I love this shirt so thank you <3 ^-^
Väljer kläder till inspelningen, and I think I got it soon! :)
Jag täntke ta typ ett kort bad nu, försöka slappna av lite i all min stress just nu. It's killin' me :@ !
Så bad blir bra ^^! Har nog aldrig badat på dagen? Det äger att jobba hemifrån förutom just det faktumet att jag jag inte begränsar mig själv utan bara jobbarjobbarochjobbar. Måste lära mig att ta pauser för det sliter verklgn ut mig.
BATHTUB HERE I COME! :D

don't permit the suffering in closure

Här är några fler bilder från när jag fotade Jonna sist! :)
Nu ska jag fortsätta jobba!
PEACE OUT

Make me look away from your eyesHolding on to what's left of this fragile game

Modell: Jonna Renman Taget med den tidigare kameran Nikon D40

Nu har jag skrivit upp en lång lista på allt jag ska göra! Har säkert gjort 5 listor med nästan samma innehåll nu. Trying to work this out :3 ! Nu blir det också ett tydligt schema för den här veckan så jag verkligen hinner allt. Det ska gå det ska gå det ska gå! :D Så idag blir det till att köpa in grejer som behövs, välja klart smink/hår och kläder, testa de olika miljöerna och ljus och skriva klart det sista på manuset! :D Förutom det ska jag också öva på körprovet, träna - förmodligen jogga, och öva lite på arbetsmiljö och säkerhetsprovet.
I GOTTA GO!PEACE OUT!

Like I lost all air

Jag har helt fastnat i den här låten: The Fray – Heartless - Swinghouse Session
Lyssnar på den om och om och om igen. I wonder whyy.
PEACE OUT! ^-^

it all echoes in my mind

Det har varit otroligt stressigt nu, - är fortfarande för den delen. Vilket har som sagt gett mig väldigt lite tid till att blogga. Jag ska dock försöka göra mer inlägg i veckan då jag har tid över. Har pa100 vecka nu i veckan så det kommer bli hektiskt arbete med fokusering på musikvideon! Men har dock två prov veckan efter så måste försöka balansera upp det hela. Sen får ni ju inte missa vår föreställning den 8 mars.
Det känns iaf lite kaos just nu eftersom det är så himla många trådar att hålla ihop! Himla tur att det är så sjukligt kul att hålla på med musikvideon!! Har helt klart bestämt mig för att jag ska göra mer seriösa och uppstyrda videor när jag är klar med den här! It is going to be awesome :3 ! And it's all going to end up on youtube ! :D
Det värsta med att låten skrevs för ett tag sen är att alllla känslor från låten verkligen 'comes rushing back'! Ni lär förstå sen när ni hör den. :)
Nu ska jag iaf fortsätta att jobba på med den! ^^
CYA SOON! :DD

I just don't want to be without you


I wish I could pretend like I didn't care

Pluggar.Ångest för att jag inte pluggar. Pluggar. Städar. Ångest för att jag inte pluggar. Pluggar Spelar Sims. Spelar Sims. Spelar Sims. Spelar Sims. Panik. = trött och preförskyld.
Ni förstår :3
Det kommer inom en väldigt snar framtid (nästa vecka) bli till att jag kommer spela in musikvideon till "I've Had It" :D ! Dftersom det snart ska vara klart. panic. Dock kommer det inte bli hela låten eftersom allt strulade sig och nu har jag alldeles för lite tid. Men den kommmer alltså spelas in jättesnart! :) Förutom det är jag snart klar med redigeringen av "Color My Love". Anledningen att det tagit så lång tid är för att det strulade sig med mitt redigeringsprogram. Enough said ^^! Jag har dessutom 10000 idéer till saker jag ska spela in - så fort jag har hittat min laddare till kameran. HEHE. 
Nu måste jag sova så jag kan komma undan den här förskylningen och orka plugga ännu mer sims imorgon. .. hahhah.. agghmm man det var inte ens tänkt att skriva "sims" där. prrrrhh nu börjar det gå för långt :3 
PEACE OUT

How can lies sound so truthful?

(bilden ovan är på min finafina halvsyster Amanda)
-
Har Landat hemma igen efter en riktigt härlig dag! Sett på awesome Star Wars premiären, fikat go fika och hittat nya skor! :D Och hade bara en lektion vilket var pa100 lektionen, vilket är typ=kul. :3
Jag är toktrött så tänkte nog krypa isäng redan nu :3 Min helg kommer att bestå av pluggplugg och plugg. Och lite skapande och lite tvspel! 
Mina föttter och min nacke dööör snart av smärta så ska somna så jag inte känner det :D !! Taggar att dricka kaffe till mitt pluggande imrn! :] CYA ALL!! PEACE OUT

Heartless actions

Okej, så jag hade så galet fel i att jag skulle ha mer tid den här veckan till att plugga. Har varit proppfullt + att jag har fett mkt plugg. -.-" Hur som helst, I'm sry. Jag kmr att bättra mig när jag kommit mig igenom det här värsta! Jag ska berätta om min vecka. Men först ska jag slockna i min säng.
CYA PEACE OUT

Tell me that you'll open your eyes

Imrn beger jag mig till tha city för att repa inför inspelningen på söndag! ^^ Tänkte också hinna vara med bästa Sebastian! Kmr bli awesome! :) Förlåt för att jag varit så himla dålig på att uppdatera i veckan men har varit lite överstressad :3 har iaf gjort tre uppspelningar nu så det känns som en stoor lättnad nu! Nästa vecka kommer jag ha mer tid till att blogga! :D Elr mer tid till allt möjligt förhoppningsvis.! 
Näh nu måste jag sova om jag ska orka med morgondagen! :3

When you kiss her, does it feel the same?

I don't know how much more of this I can take or how much more I can listen to this silence.
I believed time would be the answer, instead it seems to have encouraged the torture to go on. Suddenly I had to realise that only one not so innocent touch could have the capacity to break years of restraining and attempts of creating a new steady ground.
But the worst part is that I still believe what ever you tell me.

RSS 2.0