Som en sagaJag hoppas att du har överseende med min frånvaro här! Men det är uppenbarligen en stor omställning att lämna Island och komma tillbaka hit till Sverige. Det känns helt overkligt att jag är tillbaka och jag tror fortfarande att jag ska vakna upp i Island. Men förstå mig inte fel, jag äälskar verkligen Sverige och jag är så glad över att det är mitt hemland. 
(Jag håller i alla fall på att landa igen så kommer börja komma igång med mitt bloggande igen.) 
 
Dagen efter jag kom hem hade vi kalas här hemma! Efterskottsfika för min födelsedag! Det var oerhört trevligt och helt overkligt mycket gott fika. Otroligt kul att få träffa familj och släkt, alla samlade så snart efter att jag kom hem.

Bilderna ovanför är Noras bilder, I do not own them, och jag kommer att göra ett videoinlägg - istället för att skriva - och berätta om den upplevelsen, den då vi for och badade bland bergen. Haha, det var helt sjukt! Underbart, häftigt, och galet skrämmande!
 
Nu har jag också gått och blivit förskyld, men det ger mig bara än mer anledning till att mysa in mig och spela Zelda dygnet runt! Synd bara att energibristen håller mig lite tillbaka.. fast självklart inte tillräckligt för att jag ska hålla mig undan från Nintendo. ^^ 
 
Nog om detta, nu ska jag rita en liten stund, klå min bror i DK och sen se En Julsaga! Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0