let the dusk be free


Igår var jag på Café Paris igen och fikade med dessa trevliga människor! Det var Niklas födelsedag så vi var ju bara tvungen att träffas även om det bara var en måndag. :3  (grattis igen)
Imorgon, om allt går rätt (håller tummarna) så ska jag få följa med på  ...vad heter det... mountaintrip(?)! Heldags trip! Eftersom jag inte vet hundra vad det innebär än så kommer jag att berätta mer sen! :D Lär ju ta tusen bilder också! 

Förutom det så fortsätter jag med att rita, jobba, träna och skriva på boken! Är så nära på boken nu att det är galet! Efter flera års tid så känns det väldigt overkligt. Men, jag som perfektionist, kommer ju mest troligen vilja redigera ännu mer än vad jag redan gjort. Åtminstone gå igenom den ett par gånger till. Det går i vilket fall mycket snabbare att skriva nu, säkert av förklarliga anledningar. Har lärt mig oerhört mycket om skrivande av att göra denna och jag är övertygad om att nästa kommer gå snabbare att skriva. Man jag ju inte bara hålla det mot att jag lärt mig om upplägget för att skriva osv. utan det beror mycket på att det var väldigt svårt för mig att hinna göra allt + boken. Nu är jag mer fokuserad på skrivandet och mer passionerad för det. Vilket jag tror är stora faktorer till att det går snabbare nu. 
 
Övrigt så börjar julstämningen långsamt smyga sig på mig. Jag anar dock att jag behöver lite äkta-min-familj-traditioner innan den kan fullkomligt landa. Men Islänningar pyntar verkligen ! Vilket är oerhört roligt och mysigt! Och att första adventsljuset tändes i hemmet gjorde ju verkligen sitt! Julmusik hela dagen och jag bär röda tjocksockar. Jag kan ju inte annat än säga att jag är på väg mot riktig julstämning! ^^

Det riktigt sjuka är att det är den 5 imorgon, och jag kommer hem den 15. Var tog tiden vägen? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0