Video - Vlog - Juldagen

Hii guys! I just celebrated my christmas number 2 this year and I did of course want you to come along!! So I got some footage from when we're celebrating it! I'll even show you when I am an awkward santa! Also, I tell you a bit of what I love about christmas!!
 
 
Peace out!!!!!

God jul!Jag har haft en supertrevlig julafton!! Är så enormt tacksam för mina presenter och är så lycklig för att jag fick en sådan bra dag! Redan på morgonen av dagen njöt vi av en mysig frunch med julmusik och present.Självklart såg vi Kalle och firade och åt ordentlig julmat med nästan hela släkten hos mormor! Delade ut och öppnade massor av presenter! Och pojkarna (tål att nämnas är alla äldre än mig) lekte som alltid med lego efter de goda efterätterna. Sen sent på kvällen, njöt vi hemma av glögg, och Yoshi (min kanin) fick äntligen vara med! :] 
Sammanfattat har det varit en riktigt bra dag och jag kommer sova otroligt gott i natt intill min nya filt!
 
Imorgon får jag och Tobbe fira jul igen med min pappa, Sarah, Amanda och Ella + farmor och farfar! Lyx! :D 

Hoppas att ni har haft en riktigt bra jul med massa juulmust och värme! 
God jul!! 

Universitet, tvspel och förkylning.

Idag har jag tackat ja till kurser inför vårterminen! Så för mig blir det Skapande skrivande -svenska, Kinesiska tecken, och Socialpsykologi - människors möten! TJOOHOO! Jag ser verkligen fram emot att läsa det!! 
 
Den här dagen har i princip bara bestått av Zelda och Skyrim för mig, har inte orkat röra mig speciellt mycket mer än att fylla på min tekopp så det har varit väldigt passande för mig. Men förskylningen kom trots allt väldigt lägligt! Precis efter jag kom hem - så jag slapp resa i det här och innan jul så jag förhoppningsvis hinner bli pigg innan den 24:de! :) 

Bilden är Niklas bild, så jag äger den inte. Men gahh, saknar verkligen han och de andra au pairerna väldigt mycket! 
 
Jag ska ta och försöka komma på någon middag nu så ska logga ut. MEN ta hand om er alla och vi ses snart igen!

Som en sagaJag hoppas att du har överseende med min frånvaro här! Men det är uppenbarligen en stor omställning att lämna Island och komma tillbaka hit till Sverige. Det känns helt overkligt att jag är tillbaka och jag tror fortfarande att jag ska vakna upp i Island. Men förstå mig inte fel, jag äälskar verkligen Sverige och jag är så glad över att det är mitt hemland. 
(Jag håller i alla fall på att landa igen så kommer börja komma igång med mitt bloggande igen.) 
 
Dagen efter jag kom hem hade vi kalas här hemma! Efterskottsfika för min födelsedag! Det var oerhört trevligt och helt overkligt mycket gott fika. Otroligt kul att få träffa familj och släkt, alla samlade så snart efter att jag kom hem.

Bilderna ovanför är Noras bilder, I do not own them, och jag kommer att göra ett videoinlägg - istället för att skriva - och berätta om den upplevelsen, den då vi for och badade bland bergen. Haha, det var helt sjukt! Underbart, häftigt, och galet skrämmande!
 
Nu har jag också gått och blivit förskyld, men det ger mig bara än mer anledning till att mysa in mig och spela Zelda dygnet runt! Synd bara att energibristen håller mig lite tillbaka.. fast självklart inte tillräckligt för att jag ska hålla mig undan från Nintendo. ^^ 
 
Nog om detta, nu ska jag rita en liten stund, klå min bror i DK och sen se En Julsaga! Peace!

En vecka kvar!

Jag ber om ursäkt för min långsamma uppdatering, men faktum är att.. jag kommer hem till Sverige om en vecka!!!!!! Hur galet är inte det? Jag njuter av mina sista dagar här och jag hoppas att du är okej med att jag återskapar det jag inte har skrivit, lite senare istället. 

Jag for på Golden Circle i torsdags, vilket var otroligt!!! Jag behöver kanske inte egentligen säga det, men kommer ju självklart att lägga ut bilder från det också.

Precis i stunden njuter jag av Disney klassiker och ritar - är också tacksam över den svenska marabouchokladen som jag fick hit skickad av mina underbara människor! ^_^ Mår gott! 
 
IIIII'll be hooome for christmas!
peace out!!!
 
 

let the dusk be free


Igår var jag på Café Paris igen och fikade med dessa trevliga människor! Det var Niklas födelsedag så vi var ju bara tvungen att träffas även om det bara var en måndag. :3  (grattis igen)
Imorgon, om allt går rätt (håller tummarna) så ska jag få följa med på  ...vad heter det... mountaintrip(?)! Heldags trip! Eftersom jag inte vet hundra vad det innebär än så kommer jag att berätta mer sen! :D Lär ju ta tusen bilder också! 

Förutom det så fortsätter jag med att rita, jobba, träna och skriva på boken! Är så nära på boken nu att det är galet! Efter flera års tid så känns det väldigt overkligt. Men, jag som perfektionist, kommer ju mest troligen vilja redigera ännu mer än vad jag redan gjort. Åtminstone gå igenom den ett par gånger till. Det går i vilket fall mycket snabbare att skriva nu, säkert av förklarliga anledningar. Har lärt mig oerhört mycket om skrivande av att göra denna och jag är övertygad om att nästa kommer gå snabbare att skriva. Man jag ju inte bara hålla det mot att jag lärt mig om upplägget för att skriva osv. utan det beror mycket på att det var väldigt svårt för mig att hinna göra allt + boken. Nu är jag mer fokuserad på skrivandet och mer passionerad för det. Vilket jag tror är stora faktorer till att det går snabbare nu. 
 
Övrigt så börjar julstämningen långsamt smyga sig på mig. Jag anar dock att jag behöver lite äkta-min-familj-traditioner innan den kan fullkomligt landa. Men Islänningar pyntar verkligen ! Vilket är oerhört roligt och mysigt! Och att första adventsljuset tändes i hemmet gjorde ju verkligen sitt! Julmusik hela dagen och jag bär röda tjocksockar. Jag kan ju inte annat än säga att jag är på väg mot riktig julstämning! ^^

Det riktigt sjuka är att det är den 5 imorgon, och jag kommer hem den 15. Var tog tiden vägen? 

Ny youtube video - You Don't Own My Heart


Här är min nya låt "You Don't Own My Heart"! Hoppas ni gillar den!
Jag uppskattar verkligen alla kommentarer jag får! :) Thank you so muuch guys, peace! 

Advent, familj, kaffe och en ny låt!

Jag hade en supertrevlig dag igår! Jag for och drack kaffe med Niklas, Kaetlyn och Piia på Café Paris, vilket som vanligt var både roligt och trevligt! 
Tyvärr blev det inte Golden Circle idag, men förhoppningsvis får jag en plats på onsdag istället.

Men dagen till ära så for jag och julhandlade i ett shoppingcentrum idag nära Reykjavík som heter Kringlan. Jag älskar juldekorationerna här i Island! Ska försöka ta fler bilder på det! :D Och jag hittade till och med några julklappar och såg två tomtar som luffade omkring med dragspel och sjöng! Woho! Ni skulle ha sett den enormt stora julgranen de har där inne! 

Jag fick också prata en liten stund med min kära familj i Tvärålund. De bakade pepparkakor!! Därav Amandas söta "mössa" och bakgrejerna på bordet! 

OCH även dagen till ära :3, så kommer det en ny video till min youtube kanal några minuter kommer!

Har jag sagt att jag älskar julen!!

RSS 2.0