I constantly fall back downpic1 found on http://aroundthebigworld.tumblr.com/post/21784729308
pic2 found on http://letslistentonirvana.tumblr.com/post/21796917628

Lalallala om jag fick en önskning nu skulle jag önska att det var september, nu. Fast jag skulle nog vilja ha lite sommar först.. okej jag skulle kunna börja med att jag hade mer tid men mindre tid tills det var september. Och sen önskar jag mig att jag aldrig hade tappat min glass-skål och skurit mig i fingret på glaset som den förstörde. Plåstret bara åker upp hela tiden.
Nu ska jag väl försöka lyssna på min utmattade kropp. Dear Bed, I'm coming-hold on!!
Peace out


Everytime I closed my eyes


found on http://inmyfworld.tumblr.com/post/21732624317


source unknown
Nu har även min dator gått sönder, som allt annat :'D hahah.. Har också mina hörlurar på rep och ska snarast lämna in min dataladdare till Microshop för lagning.
Anyway, så kommer det nog fortsätta vara lite tyst här en liiten stund eftersom det är mitt uppe i pa100 och allt (ska in på fredag). Har redan lämnat in min färdiga version till min handledare men har ju såklart en heeel del finputs och redigering!
Eller så blir det jättemycket inlägg eftersom jag vill ha en anledning att itne plugga:]
-
Jag måste iaf hoppa i duschen nu !
-
Jag lovar att mitt nästa inlägg blir roligare! :] Är dyngtrött nu!

Har btw en ny idé till en ny bok som jag faktiskt har big faith in! :D:D Men ska väl kanske avsluta denna först? Dock läste jag att det var väldigt bra att hålla uppe flera projekt samtidigt så man kunde byta emellan om man fick idétorka i ett projekt.
-
nu vet jag snart inte vad jag pratar om1! Måste sova.nu.Men.. Vi ses ju snart_D
PEACE OUT !!
(GAH JAG SKA BO I ENGLAND! :D:D:D:D:D)

as the dust clears

Har landat efter en helt galet bra konsert där Vocies of Unity spelade. Sjuuukt svängigt gospelgäng! Verklgien helt galet. !! 

Imorgon är det dags för viscafét så då ska jag sjuunga i Tavelsjö! :D
gah.. alltså jag är eg. för trött för att göra ett blogginlägg så jag ska ta och avrunda här. Men jag har iaf jättemycket bilder som jag ska lägga in - om jag hinner - imorgon. 


found on http://letslistentonirvana.tumblr.com/post/21390350094

I'LL CYA REALLLLLY SOON!PEACEOUT

Vad vill du ha hos en kille?

Någon frågade mig vad jag söker hos en kille; sjukt svår fråga. Men självklart så vet jag vad det viktigaste är:
Att han är bra på tv-spel! höhö.
Nä men på allvar så är nog det viktigaste att han väljer konsoll framför PC.
HEHE.
Nä men alltså seriöst för att besvara frågan så skulle jag vilja ha en kille som är intelligent, djup, omtänksam och någoin som man kan lita på. Någon förstående och godhjärtad. Och ja, med humor och som ändå är lättsam!

Men jag tycker fortfarande att det är en otroligt svår fråga att besvara eftersom när man väl faller för någon så spelar inget någon roll längre.PEACE OUT:D

it all seems so realUrsäkta för att det har varit lite tomt här de senaste dagarna, men försökte fånga så mkt som möjligt av slutet av lovet och sen har jag börjat dra på mig en förskylning igen (så är lite slut).
Var iaf med Joel och Andreas i fredags, fikade och hade jättejättetrevligt!
Sen på kvällen var jag med Sebastian igen; och han blev utklassad i DK :@@ !! HEHEHE.
Sen...lördag och söndag... vad gjorde jag då..... var med sebbe på förmiddagn på lör, öhm..jaag.. matade hönsen!.. hjälpte ankorna tillbaka till sitt bo, gjorde eld flera ggr.. spelade lite piano ..
Kommer faktiskt inte ihåg om jag gjorde något riktigt super vettigt. Tror jag pluggade och tränade och lite sånt.

AAJA, nog om det! :D
Pratade som sagt med en av au pair familjerna igår och jag är fortfarande överspeedad pga det. De var verkligen hur mysiga människor som helst!
GAHH! Kan knappt vänta.! Även om det inte blir den familjen (men hoppashoppas) så ska jag verkligen försöka hitta någon familj; jag ska ta mig till England! Och då kommer jag vara borta i ca ett år. Sjukt att det börjar närma sig nu.

Nu ska jag tvärpanikplugga en liten stund innan jag slocknar i sängen! 
PEACE OUT!! and this time, I'll cya soon!

I try to paint our time but the colors slips through my hands

PEACE OUT

Take my hand

Nu, precis nu, skulle jag vilja ha en kopp kaffe. Så nu vet ni det:] ! Koppen på bilden blev väldigt fort till min favoritkopp att dricka kaffe i!
PEACE OUT

it feels like everything is weakening

Den här morgonen och för middagen har jag tyvärr inte haft någon som helst energi att vara produktiv men nu är det väl dags att försöka hitta energi! :) 
Här är hur som helst en bild på min fina halvsyster Amanda när hon målade påskägg!
PEACE OUT

In my own words

Nu har tyvärr min finaste imilia farit hem! Men ikv blir det en kort stund av rep inför ett viscafé och jag ska försöka ta tag i lite ofärdiga skoluppgifter :3 . Men sen måååste jag också få spela lite xbox; och jag vill gärna hinna måla och sjukt gärna skriva på boken. mmh maan I better get started ^^! :D
PEACE OUT

one can't deceive time

For in till stan igår och som vanligt krånglade bussarna :'D Jag väntade 30 min på bussen som sen var full, han hade plats för en person i bussen och vi var fem resenärer - två av dem hade ett flyg att passa. Han tog med en av de som skulle flyga och sen fick vi andra vänta 65 minuter till på en taxi som kom från umeå¨:'D! Men jag fick ju åka gratis iaf; Och tack och lov kom min bror med vantar till mig :'3 !
Jag hade hur som helst helt gaalet trevligt med Oscar när jag lyckats komma fram till Umeå. Vi satt och fikade och pratade i evigheter! :D ^^
Nu ska jag ta och göra mig iordning för idag! :D PEACE OOOUT!

Look at the the sky today

Spenderade min måndags e.m. med min fina farmor och farfar. Hade det hur trevligt och mysigt som helst! Vi for till deras mysiga stuga där vi fikade massa gofika; och jag blev verkligen ordentligt ompysslad.:D!
PEACE OUT

I'm sick of being afraid

Hamnade hjust på den här videon, tycker verkligen jättemycket om den! :D
Check it out! 
PEACE OUT

your pain hidden in your pride


Har totalstädat mitt rum idag!! Även gjort om en del så det känns mycket mer som "min stil" igen. Ska fota lite imrn ^^ har ju trots allt inte visat ngt från mitt rum här! 
Har påbörjat en liten miiiniataljé också! :D
Hur som helst är jag mycket mer nöjd med mitt rum nu! Och det luktar frisk luft :3 mmm, may it never go away.
Det har i överlag varit en riktigt bra dag idag! Sammanfattat: Påskfrukost, äggmålning, påskägg, läst harry potter, ätit lunch ute, spelat sims, fixat och städat i massor, sims! I den ordningen:3!
-
Random fact att min dröm inatt har hängt över mig hela dagen. Nu övertänker jag det ofc, betyder det ngt? Är det ngt jag är rädd för? Något jag tycker? Något jag vill?
Hufff, kanske får svaret inatt :3 ! To be continued typ !
HEHHE förlåt för det här luddiga inlägget, men ju mer trött och ivrig jag är ju mer udda blir inläggen! Så.. öhm, ja det är min bortförklaring :D!
CYA SOON! PEACE OUT!

You make it sound like you're proud of breaking me down

source:tumblr
peace out

I can swear I saw something in your eyes that I really didn't like

PEACE OUT

It's time

Målade massa igår inatt, det är något med natten och göra så man vill skapa:3 Började också göra en jazzlåt igår! :D Och avsluta min instrumentala låt. Sååå jag är alltså i tlund igen så jag kan sova i flygeln <3 :::]
Näh men seriöst, är helt överlycklig över att det är lov. Hinner skapa :3 ! (har dock lite plugg kvar men tänkte göra bort det ikv lr imrn) Här kommer lite bilder från igår och idag!
PEACEOUTPEACEOUT !

If we had one more chance

source:tumblr:
Source:tubmlr
-
Har inte hunnit planera min helg än men så här ser det iaf ut just nu! :D
Tisdag: Spelning
Onsdag: Bio
Torsdag: Försöka göra bort allt det sista av skolarbetet, ev. lite på fredag om jag inte hinner.
Fredag. LOV! :D:D::D:D
Är jättejättetrött just nu så det kommer bli ett väldigt koooort inlägg! But I'll cya real sooon!

Say it out loud


Jag var och såg en helt gaaaalet bra dansföreställning på norrlandsoperan i fredags med Jonna! Den var verkligen heeelt sick! Klart en av de bästa live-föreställningarna jag någnsin sett:)!! Kommer leva på den föreställningen länge! Hade självklart också jätteroligt med fina Jonna!!! ^^ Och när jag kom hem hade underbara mamma gjort iordning en skål med bästa mjölkchokladen, vindruvor, plommon, julmust och en lapp där det stod "Det finns en till kall julmust i kylskåpet, hoppas du får en bra kväll-älskar dig mamma". Blev så lycklig så jag typ blev tårögd:] mama knows me! 
-
Har i överlag haft en riktigt skön helg. Tänkte tokplugga, men det har blivit en heel del sims också :3! Men det var välbehövt! ^^ Sims behövs det alltid mer av!
Earth Hour var för övrigt väldigt härlig. Tände jättemkt ljus, drack te och ritade.

PEACE OUT!

RSS 2.0