Update!

Nu har jag bestämt mig för att jag ska göra en musikvideo! :D tack för kommentarerna!!
Jag kommer ändå att balansera och skriva på boken så mycket som möjligt på sidan om. Och jag hoppashoppashoppas att jag kan få stöd och respons med den ändå.
Har i alla fall tusen idéer till videon redan och har börjat skriva ner och spåna en hel del. Och det blir troligtvis till min nya låt "I'v Had It". Så tänker börja spela in den på en gång. Och jag kanske kan få tips och kritik till videon sen i framtiden. Så min fråga är, skulle någon vara intresserad av en till blogg som bara handlar om videon och kanske andra projekt elr är det bara enklare om jag håller en update här?
För grejen är den att det behövs hållas en loggbok för att jag ska kunna skriva min rapport sen (och för att lärarna helt enkelt vill kunna se en loggbok)

ANYWAY! :D
Så kryllar min hjärna av idéer nu, I can't wait to get started!
JO! Jag har en till viktig fråga! Är det någon som vet någon potentiell manlig skådespelare till videon? Som inte är rädd att vara lite arg och så? :]

Nu ska jag fortsätta med att njuta av den här dagen som har varit riktigt jättebra. Sitter för stunden i vardagsrummet med fotbad (som min underbara mamma spontant gjorde åt mig), lyssnar på regnet och skriver på boken. Kan inte bli mycket bättre än så?

PEACE OUT


Kommentarer
Postat av: Sofia

smart idé att göra en blogg där du skriver om pa100 ju :)

2011-09-11 @ 21:07:05
URL: http://soifas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sv: Taack :D <3 <3 Måste få läsa din bok nån gång! Den kommer helt säkert bli awesome!!!

2011-09-13 @ 20:56:35
URL: http://thinkpiink.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0