Musikvideo? eller kanske boken?

Nu har jag nästan bestämt mig för vad mitt pa100 ska vara. Det lutar väldigt mycket åt att jag tänker göra en musikvideo till en av mina låtar. Förmodligen "I've had it" Eventuellt till "Warm my frozen body".
Men fick idéen av min sånglärare att jag kunde göra något i samband med min bok. Att själva projektet är att jag ska skriva en bok. Det hade verkligen varit ett guldläge för respons och feedback.
Sen är ju fördelen på båda att jag kommer kunna fokusera på det jag väljer mer intensivt.
Det hade varit så otroligt roligt att kunna satsa på att göra en riktigt bra musikvideo, men samtidigt underbart att kunna koncentrerat skriva på boken och få feedback.
Vad tycker ni?
Jag kommer också att öppna en extra blogg som kommer fungera som en loggbok där alla framsteg m.m. dokumenteras. YES YOU HEARD ME!! AND ACT NOW TO GET A FREE LANTERN.

Snart far jag till tlund igen vilket innebär att jag har tillgång till kamera igen! Så då kommer jag videoblogga + att jag ska spela in någon eller några låtar. Har massor av låtar jag vill spela in. Så snart strömmar det med videos. Håll koll på youtube/user/johannajoins ! :D

Näh, nu börjar allt socker i min mun ha tea party. vilket innebär att det är dags att borsta tänderna och krypa ner i sängen för att fortsätta med att spåna på idéer. Har så fruktansvärt mkt inspiration och idéer ! :D Skriver som en galning på boken och jobbar med hur olika musikvideos skulle vara. I'll cya later. Peace out!


Kommentarer
Postat av: Saraaa

det låter ju j'ätte bra!! ;D vill verkligen ge dig en annledning att välja det ena före det andra men det går inte ^^ du kanske kan göra en super najjs och pro musikvideo ändå. <3

2011-09-10 @ 01:07:01
URL: http://thesaranilsson.blogg.se/
Postat av: Lena

:3 musikvideo röstar jag på!

2011-09-10 @ 01:35:28
Postat av: Zonna

Kul med en till blogg :>

Ja jag såg de ^^ Du kan väl skicka alla bilderna sen, du är otroligt duktig på att redigera!!!! <3 ^^

2011-09-10 @ 08:15:01
URL: http://thinkpiink.blogg.se/
Postat av: felicia :D

tack kära du! vilken vacker header du har, den va jätte fin! :DD

2011-09-10 @ 09:14:59
URL: http://feliicialinnea.blogg.se/
Postat av: vicc

Jag skulle rösta på boken, eftersom det är inte "vad man skulle vänta sig" alltså.. de är som typ jag väljer att göra en låt om bakelser istället för att göra en bröllopstårta typ. OKEJ. Sämst exempel. Jag tänker inte ge någon förklaring :O Röstar på boken! xD suck.. åh uhuh.. inte för att de är nått fel på musikvideo.. MEN ÅH. båda är ju bra... kanske bara för att jag är as pepp på boken.. (A) HEHE.. thats it! :]

2011-09-10 @ 14:40:20
URL: http://veccc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0