Everything changed

Parachute – Kiss Me Slowly


Peace out

I will always ask "what if"


art by Ed Ruscha

Var tvungen att stryka båda danslektionerna i veckan eftersom den här förskylningen bara verkar bli värre.
Dock måste jag skynda mig att bli frisk för jag har så himla mycket jag vill och ska göra.
Jag ska bland annat ta ut den här låten Margareta Bengtson – I'm Old Fashioned som jag ska sjunga på jazzfestivalen tillsammans med improvisation-ensemblegruppen. gahh vad jag ser fram emot det!! :D
Så,så fort jag får tag i ett piano igen. Det är så svårt när flygeln och gitarren är i tvärålund, och här i vindeln har jag inga instrument alls. förutom ett ägg.. :]

Just nu sitter jag ensam i tvrummet, söker något ätbart och förbereder tevatten. Hade gitarren ändå varit här.. har så galet mycket inspiration så det bara snurrar ^^! Men tänker istället utnyttja det till att skriva på boken.
signing out.peaceout.


two years later


source unknown

Måndag - orientaliskdans + rep
Tisdag - modern dans (hemma tio)
Onsdag - Insparksdisco med musikare (hemma halv tolv)
Torsdag - Opera som kvällslektion, med klassen (hemma halv tolv)
Fredag - TOK PACKA
Lördag - Flytta
Söndag - Sjunga på dop.

..steg 1 = Bli frisk.

var dock tvungen att skippa dansen och repet ikväll för att jag känner att en ny förskylning tyvärr tar över. Känner mig jättejätte hängig. -.-" Har verkligen inte tid med att vara sjuk!

Förutom det så hittade jag 1040 kronor när jag började packa ner från mitt sängbord!! :D plus 100 kronor på bio^^ happihappihappi

Men ..nu dör jag, försökte orka packa men har energin på noll, måste alltså avrunda och sova:] 
Skrev aldrig om auditionen men det var huuur roligt som helst och är verkligen jättejätteglad att jag for, trots att jag for ensam och med sår i halsen :D
Nog om allt, sovgott. Får man skriva sovgott i ett blogginlägg? Det tänker då jag göra. Sovgott:] igen.PEACE OUT


Lets go


source:unknown

Nu ska jag försöka krypa isäng tidigare så jag är pigg och kry till imorgon :D Ska sjunga på en audition i stan och har på riktigt sår i halsen. alltså verkligen, det är ett sår, man kan t.o.m se det om jag gapar stort :]. hehe, men det ska nog gå ändå. Hursomhelst är det en rolig och spännande grej och jag tänker att det är bra att jag får öva mig på auditions inför framtiden :)

GAH 23:23 måste skynda mig att sova nu ! :@

Peace out


I've finally realised..


våga inte klaga på mitt M i him :] :@

Peace out


Lets be artistsNu ska jag bara göra ett snabbtsnabbt inlägg innan jag släcker min runda lampa
(som för övrigt är mitt tredje försök till sänglampa, den här ska jag banne mig hålla hel.:] )
Men annars, så dödar mina fötter mig just nu eftersom jag varit sjjuk och stillasittandes, inte kunnat dansa heller sen förra tisdagen.. och pga sjukdomen i fötterna så krävs det bara några dagar så är jag tillbaka till ruta ett. Just nu gör det bara så ont så jag skulle kunna kasta sniglar omkring mig(och jag skulle inte kasta sniglar.. fråga selma.:@ hehe) kej så kommer verkligen inte på något som förklarar hur ont det gör men.. Usch, vet inte ens om jag kommer kunna somna. 
MEN nu har jag klagat av mig om det - moving on - imrn ska jag fara på en teatergruppsmöte grej med.. grotteatern tror jag de kallades, och sen förmodligen jazzklubben. Beroende på hur pigg jag är. 
Nog om mig. :3

I'll zya gyuz. fett coolt stavat. jag borde typ få ett pris för det. ja. ja det tycker jag johanna. 

PEACE OUT


I'm getting there

Fryser ihjäl om mina fötter men jag älskar det! Inte att jag fryser bort mina tår men jag älskar hösten! Vet inte riktigt varför men det är något speciellt med den friska luften alla färger och just det att man får tillfälle och anledning till att krypa in under en filt med en kopp te. OCH det är mer acceptabelt att spela tvspel hela dagarna!
Det var länge sen jag kände mig så glad som jag gör nu, jag är verkligen påväg nu! Det här ska bli den bästa hösten någonsin. Det känns som jag äntligen börjar få ordning på saker och ting! mardrömmarna blir mindre jobbiga och förhoppningsvis kan de bli till vanliga drömmar snart.
update:Jag har börjat få tid till att skriva på boken mycket mer, ska snart ansöka till en sångtävling (så fort jag blir frisk), känner mig super hemma i dansstilarna jag dansar nu och ska börja med min musikvideo. I'm feeling it! :D:D

Sen vill jag bara tacka Rebecka för att hon är en så otrolig vän.

Nu ska jag skynda mig att ta en varm dusch så mina fötter kommer tillbaka till liv! Peace out


it hunts me


Someday we'll see it. We'll see it clearly. peace out


I don't want to fall asleep


peace out


Videoinlägg #1Kan det bli en bättre start bild? Jag tror inte det.
Jag hade inte så mycket tid som jag hade väntat när jag kom hem. Men bara av goda anledningar eftersom jag och Sarah for och fikade på café station innan vi for hem. :) Sen övade jag piano, gick till farmor. hängde där. drog på mig ett godis/kak/sockerdricks löfte (vet itne hur det ska sluta...) Och fixade med bilder till en tävling! :D

Men anyway, hann iaf göra ett inlägg. Tänker försöka göra det ganska frekvent också. :)
Sovgott alla goda människor.

PEACE OUT


The distance is only so far as we'll make it

Är helt slut efter den här dagen! Hade det hursomhelst heeelt underbart på modernadansen!! Så fruktansvärt kul. Men slut är jag. imrn kmr träningsvärken från magdansen att kicka in och i övermorgon lär jag vara helt död.

Imorgon kommer jag hem tidigare än vanligt vilket ger mig tid. Och då ska jag försöka hinna med en video. Så håll utkik på min profil :)

Jag ska skynda mig att hoppa i duschen nu, är som sagt helt slut och behöver lite sömn nu ! Har typ pluggat slut min hjärna och arbetat klart min kropp. Har galet mkt inspiration till boken, men tror helt ärligt inte att jag orkar hålla uppe mina ögon.

Har flera bilder jag skulle vilja publicera och..sånt. Men jag känner att jag hinner inte just nu. Tror dessutom jag håller på bli sjuk så behöver sova.

Men ni vet, Den som väntar på ngt gott, ?

CYA SOON PEACE OUT


Update!

Nu har jag bestämt mig för att jag ska göra en musikvideo! :D tack för kommentarerna!!
Jag kommer ändå att balansera och skriva på boken så mycket som möjligt på sidan om. Och jag hoppashoppashoppas att jag kan få stöd och respons med den ändå.
Har i alla fall tusen idéer till videon redan och har börjat skriva ner och spåna en hel del. Och det blir troligtvis till min nya låt "I'v Had It". Så tänker börja spela in den på en gång. Och jag kanske kan få tips och kritik till videon sen i framtiden. Så min fråga är, skulle någon vara intresserad av en till blogg som bara handlar om videon och kanske andra projekt elr är det bara enklare om jag håller en update här?
För grejen är den att det behövs hållas en loggbok för att jag ska kunna skriva min rapport sen (och för att lärarna helt enkelt vill kunna se en loggbok)

ANYWAY! :D
Så kryllar min hjärna av idéer nu, I can't wait to get started!
JO! Jag har en till viktig fråga! Är det någon som vet någon potentiell manlig skådespelare till videon? Som inte är rädd att vara lite arg och så? :]

Nu ska jag fortsätta med att njuta av den här dagen som har varit riktigt jättebra. Sitter för stunden i vardagsrummet med fotbad (som min underbara mamma spontant gjorde åt mig), lyssnar på regnet och skriver på boken. Kan inte bli mycket bättre än så?

PEACE OUT


Harry Potter theme

Har nyss kommit hem från stan efter att jag och mamma for och såg Harry Potter and the Deathly Hallows! :D Såg den för andra gången nu, och den var ännu bättre den här gången!!!!!! skulle ju kunna gifta mig med den där filmen. så galet bra :] hehehe. Sen var den bättre utan 3D också. Dock var den här låten Alexandre Desplat – Broomsticks and Fire lite "sabbad" för mig efter min Harry Potter film :]


There you have it. :3

Min favoritlåt från soundtracket är ändå Alexandre Desplat – Courtyard Apocalypse.

Sen måste jag ju bara bjuda på natthumor

YEAH thumbs up for HP theme. nä. för det går inte att thumbs up.

Nu ska jag sluta spåra och dricka te :D peace out


Musikvideo? eller kanske boken?

Nu har jag nästan bestämt mig för vad mitt pa100 ska vara. Det lutar väldigt mycket åt att jag tänker göra en musikvideo till en av mina låtar. Förmodligen "I've had it" Eventuellt till "Warm my frozen body".
Men fick idéen av min sånglärare att jag kunde göra något i samband med min bok. Att själva projektet är att jag ska skriva en bok. Det hade verkligen varit ett guldläge för respons och feedback.
Sen är ju fördelen på båda att jag kommer kunna fokusera på det jag väljer mer intensivt.
Det hade varit så otroligt roligt att kunna satsa på att göra en riktigt bra musikvideo, men samtidigt underbart att kunna koncentrerat skriva på boken och få feedback.
Vad tycker ni?
Jag kommer också att öppna en extra blogg som kommer fungera som en loggbok där alla framsteg m.m. dokumenteras. YES YOU HEARD ME!! AND ACT NOW TO GET A FREE LANTERN.

Snart far jag till tlund igen vilket innebär att jag har tillgång till kamera igen! Så då kommer jag videoblogga + att jag ska spela in någon eller några låtar. Har massor av låtar jag vill spela in. Så snart strömmar det med videos. Håll koll på youtube/user/johannajoins ! :D

Näh, nu börjar allt socker i min mun ha tea party. vilket innebär att det är dags att borsta tänderna och krypa ner i sängen för att fortsätta med att spåna på idéer. Har så fruktansvärt mkt inspiration och idéer ! :D Skriver som en galning på boken och jobbar med hur olika musikvideos skulle vara. I'll cya later. Peace out!


Don't close your eyes


Modell: Jonna Renman


Modell: Jonna Renman

Så här kommer två väldigt olika bilder under samma shoot :) Av vackra Jonna! Hon är helt fantastisk Kolla gärna in hennes bloggg genom att trycka på hennes namn :)

Nu ska jag forsätta med att äta med mitt godis och öva på min sångläxa :)
Peace out 


Why must love be so cruel?
Så här kommer två helt fantastiska danser! De är helt otroliga! Watch them :)
Nu ska jag återgå till min Ezio :]

Peace out


I should have known


Modell: Jonna
Peace out


Please just say you cared

Älskar den här låten! Trent Dabbs – Inside These Lines

Peace out


it was so much more

Vaknade tidigare än min väckarklocka imorse, hur konstigt som helst att vakna kvart över nio på en söndag! Speciellt när jag sover så djupt att jag skulle sover igenom allt i vanliga fall. Vaknade iaf av att jag fick idéer till en musikvideo. och, tro det eller ej, men bra idéer också! :D Kom dom från min dröm? Men det var helt konstigt att vakna av att jag fick idéer! :'D
Hade förmodligen tänkt göra mitt pa100 till att skapa en musikvideo. Har tusen idéer redan så är galet taggad! Men om mitt projekt skulle bli till något annat så tänker jag göra den musikvideon oavsett! Har idéer till flera av mina låtar tom ^^
en till freaky sak var att jag såg en kille på skolan som såg precis ut som en kille i min bok som jag skriver! Förutom att han hade annat hår. Så, om jag någonsin skulle vilja göra en film av boken så ska jag hitta igen den killen igen ! :3

Jag har så fruktansvärt med inspiration igen! Tror det har något med det här regniga vädret att göra! delvis i varje fall. Blir tokig, måste få ett instrument eller en kamera eller något nu! En penna! JA jag har en pennor här!
GTG

Peace out


I will never forget youOm ni inte redan har sett den här videon så tycker jag ni ska det. Den rörde mig till tårar.
Jag vill också rikta en tanke och värme till Daniel. Du är fortfarande enormt saknad. Jag önskar att du fanns här... Jag kan fortfarande inte förstå varför det hände och jag kommer aldrig någonsin att glömma dig. 
Vila i frid Daniel Hallingfors. Du var en helt fantastisk människa.

Peace out


if you didn't notice, it hurts.

okay, so quick update ^^

Har alltså bått.......ja jag stavade just bott med å. hahah crap nu spårar det! Se jag har varit ensam för länge.
hahah, men iaf, jag har BÅTT ensam i lägenheten sen i onsdags, mamma for till stockholm på mässa med jobbet. Så jag och min hund har bondat ordentligt ;) kände att det började spåra när jag till och med säger prosit till henne?
Har hur som helst haft det riktigt härligt. Jag menar inte att jag inte gillar att ha sällskap hemma. -Förmodligen det värsta med att vara ensam är att jag är så darn mörkrädd :( Har blivit det, det senaste året, eller halvåret kanske till och med. ANYWAY, -det är oväsentligt. Här kommer alltså en liten punktlista på de senaste. Men shit Johanna, så organiserat. Nämen oh tack!  

  • · Har äntligen gått med på Twitter, följ mig gärna om ni vill det :D ( http://twitter.com/#!/johannarenman )
  • · Har äntligen(?) börjat uppskatta programmet Robinsson. Mer än förut i varje fall.
  • · Kommit in i ett riktigt stim med att skriva på boken. Kan man säga så? Men skriver iaf jättemycket nu. :D Det är lite freaky faktiskt för tänker typ allt i tredjeperson och dåtid. :3
  • · Börjat lyssna på Beyoncé.
  • · Har använt en överdriven mängd med värmeljus de senaste dagarna

    Och nu ville inte punktfunktionen fungera längre.. så den måste tyvärr ta slut där. Men. Det kommer ju mer en annan gång! ^^
  • Jaha. nu fungerar det. den gör verkligen som den vill. sen kommer texten jag skrivit ung. 30 sek efter jag skrivit det. Min data har stått oanvänd hemma för mycket de här senaste dagarna. :] (har använt den massor på väg till och från skolan och på, då jag skrivit på boken.) Men jag kan inte säga annat än att det har varit riktigt skönt. Har haft lite personalrehab i gueess^^ a lot of thinking, and now i'm on my way. Ja, jag skriver det på engelska för då känns det inte som jag avslöjar lika mycket om mig själv. :]
  • Oh kolla en till punkt! hahahha... nu missbrukar jag det här
  • jag erkänner att jag fåttt i mig två koppar för mkt te och för mkt godis ikväll. Så nu är det sockret och all energi av att jag sovit helt ordentligt ovanligt mycket i veckan, som börjar tala :] !

Godnatt nu peps! Jag litar på att ni fortfarande läser. Här kommer också en bild. näh det gör det inte. But I'll be back tomorrow.

PEACE OUT


RSS 2.0