Where's all that trustJaaa jagvet jag vet det är Justin Bieber men låten och videon är ändå ganska söta ^^ kan inte låta bli att tycka det. Så här är jag, skäms över sanningen. :] Men till mitt försvar så har han växt på sig !:]

peace out


I just can't get your words out of my mindHar spenderat de största delarna av min dag med DK och assassin's creed brotherhood, behövde klart en sån här dag. Var också och repade med Häppy Får, ska lägga lite stämmor och sånt på deras spelning på torsdag på jaaazzklubben :D ! Kom gärna dit då! 

11/11 kommer The Elder Scrolls V: Skyrim ut!! :D Längtar! Alltså den här hösten! Sims Pets, Assassin's Creed- Revelation, cod - modern warfare 3 m.m.m. det är helt Galet. :D

Nog med nördprat! :D Imrn blir det svårare att spela hela dagen, ska till skolan för att öva dialoger med Samuel och Lena till vårat sceniskaprojekt. :) Så det är nog bäst att jag går isäng. I'll be right back ^^

PEACE OUT
och sovgott :3


Could I really?"Love isn't finding a perfect person. It's seeing an imperfect person perfectly"Parachute – Forever And Always
Lyssna på texten till den här låten

PEACE OUT


Spinning around

Obadiah Parker – Let's Stay Together Obadiah Parker – Trouble 
Peace out


Only on the surface can I wish that this was easySka försöka ta mig i säng relativt tidigt kväll. Har exxxpoonerat min pa100 låt för mama ikväll. Ändå stort steg för mig eftersom jag jobbat med den helt på egen hand. Är dock inte helt klar med den än, men jag fick jättejättebra respons :D! Så då behöver jag inte känna att jag ska skrota den ;) ! Det bästa med att fråga mamma också är att hon verkligen inte kan ljuga. Det syns på en gång! hahha! Men jag tänker nog fråga någon fler om åsikter på låten innan jag börjar planera för mycket på videon.

Ska försöka krypa isäng nu, som sagt. Om jag kan somna med allt socker i mig dvs:] !
Jag var också bara tvungen att slänga in en bild på min Athossa:] ! Underbara hund!

SOVGOTT 'n
PEACE OUT


Where were you?Let's be inspired together. 
Parachute – She Is Love  Trent Dabbs – Inside These Lines 
Alexandre Desplat – Courtyard Apocalypse Alexandre Desplat – Obliviate 


Linger on me

Beyoncé – Start Over
den här låten är hur bra som helst! Helt kär i den! :) Det är också en sån där låt som växer på en och bara blir bättre och bättre.

Glömde säga förlåt för att jag inte skrivit på länge, men till mitt försvar har det varit helt galet mkt! :D Var bland annat på Myspace i lördags, vilket var heeelt bissart roligt!!! Vi for också på Mcdonalds och flurraade hela natten^^ vilket var gah så trevligt:)
 anrs repade jag söndag. Spelade i måndags i glashuset. Spelade i cafeterian i tisdags. och spelade på jazzinvigningen ikväll :D det är så galet roligt att jag blir tokig. Precis så här jag vill ha det ju. sjungasjungasjunga^^musikmuikmusik!
Men eftersom det är så sent och jag är så trött så blir det nog inte så mycket detaljer men hursom.. så
känns så allt så himla konstigt just nu. Helt bissart. wahh. men det klarnar väl? Borde ha förstått att drama inte skulle hålla sig borta så länge.. o.x 
Men jag är iaf helt underbart jätteglad just nu! smått förvirrad, men också lite sådär hög på livet. ^^
På lördag är det också en till spelning, med kfum på ..slakteriet, på teg? Så längtar tills dess också. 
åh vad jag Älskar jazzveckan! Nu är det i princip bara workshops kvar av skoldagarna.
Shit, det här börjar kännas konsigt. känns som jag småpratar med mig själv. fast ändå inte med mig själv. och jag gör aldrig stora bokstäver efter punkterna längre. okej det var ett tag sen jag bloggade plus att klockan är ett och är helt jätte trött-Ge mig lite tid att komma in det:] 

PEACE OUT 


Let's level up


How did I become so blind to think that I would have been able to give my heart away
when I never truly took it back from you. One could say that it was yours to give back,
and I believed that for too long, 'til I realised you left it long ago.
But I'm there now, I'm ready to move ahead, walk forward and leave it all behind.
I'm sick of this twisted game that leads me to nothing but emptiness and distrust.
And is it really that fun to play that "game" all alone? 
It's time to level up man
Peace out


lets go forwardNu har jag fått hjälp med att åter igen bli omplåstrad om mitt knä. Föll ju som sagt förra veckan, mitt på asfaltsvägen när jag sprang till bussen.  Var tvungen att lägga till att det var asfalt. Men det är snart bra:D

Nu är jag iaf helt slut efter dansen, vilket var helt galet roligt som vanligt. Sen har jag avrundat dagen med lite desperate houswives. Kände att det var väl behövt efter denna hektiska dag. förlåt för ordvalet:] ! Sen är jag också fett beroende av dhw. Sorgligt att det är sista säsongen. Kommer bli tomt med tanke på att jag följt det sen första avsnittet av första säsongen.
Såg också lite på den nya serien Happy Endings. Det verkade faktiskt riktigt roligt! :D Lite som en blandning av Cougar Town, how I met your mother och scrubs. Hahah.. bisarr blandning men..

YAYA nog om allmän uppdatering och sånt :D


it wasn't you

Vi fick inte alls internet på fredagen..Men nu har vi det! Dock är jag inte i vindeln nästa gång försen om två veckor.. Men är ju i mitt andra hem nu och där har vi ju internet :D. så ... sammanfattat har jag internet igen. hehe.
Men eftersom jag är i Tlund har jag också kameran nu! :D Så jag kommer försöka hinna spela in. Dock har jag en väldigt upptagen vecka (ovanligt? njaa:] ) Har råkat trippelbokat min söndag..... Har söndagsskola, ska repa inför viscafét plus att det är första mötet med kfum åhåhåhåh ja! jag glömde skriva det jag kom med i musikalfestivalgrejen:D:D:D:D den jag var på audition :) hahah.. vilket ostrukturerat blogginlägg. Förlåt. he.he.
Men jag ska hursomhelst försöka lösa min söndag på något magiskt vis.

Låten jag spelar in till mitt pa100 börjar ta sig! :D var först ganska osäker på om det verkligen skulle kunna bli bra, men jag tror nästan det nu.! :D Min reservplan är dock att spela in en annan låt som är mycket mer safe. Men hur kul är det egentligen ;) !

NÄH ! nu hinner jag inte skriva nå mer! Det blev ett jag-hinner-inte-läsa-igenom-det-här-blogginlägget-för-jag-äter-samtidigt-och-måste-skynda-mig-till-dansen,-inlägg!

PEACE OUT!! CYA SOON. ja, om jag var otydligt så kommer jag kunna börja blogga ofta nu igen..tror jag. om hag hinner.jaghinner.GAhmmåstegåaipecaout


I was blind but I could seeLets start over


source unknown

Jag har lite problem med möjligheten till att blogga eftersom vi fortfarande inte har fått internet i den nya lägenheten. INGE TV HELLER! gahhh:] näh men tv kanalerna ska nog komma imorgon och internet förmodligen på fredag. Internet är faktiskt värre att vara utan.
Men jag hinner skriva mer på boken iaf, (och spela sims) så nu är jag på sida 99 :D! whiohhhi! Och sen har jag gått tillbaka flera flera gånger för att redigera, lägga till och ta bort i det gamla jag skrivit.

Hursomhelst älskar jag den nya lägenheten! Det är så lugn och skön energi i huset och det är både större och känns mer "eget". På mitt rum har jag placerat min säng precis vid ett stort fönstret och det är ett tak precis utanför. Vet ni vad det innebär?:D:D:D:D:D:D:D
 På kvällen när man ligger och ska sova ser man otroligt stora delar av himlen och är det då stjärnklart blir det helt otroligt fruktansvärt vidrigt vackert. Jag kunde nästan inte somna för att jag inte ville stänga ögonen.
och Tack vare taket så smattrar det också helt underbart när det regnar. Så jag blev helt otroligt glad när vår första lektion visade sig vara inställd och det regnade! Det gav mig alltså tid till regn och skriva på boken.

Hursomhelst(igen) kommer det tyvärr bli lite svårt för mig att blogga lika mycket fram till fredagen (om vi nu får internet då). Det är svårt att hinna skriva på skolan men som tur var kunde jag åka tåg idag så skriver på det nu.  Hade lagt in bilder från flytten också om jag nu hade haft överföringskabeln med mig men... ni får föreställa er. Tusen tack iaf ni som hjälpte oss att flytta. GULD värt!! utan er hade vi fortfarande hållt på.
Efter flytten blev det också en´efterflyttsfest. Så då var vi.. 19 tror jag. jo.19. Men när de vuxna började blif ör fulla drog jag, tobbe, henke och jakob ut med henriks nya jeeep ^^ Skrattade sönder iaf och det slutade med att vi körde på en crossbana med bilen. Sjukt kul.

Nog om allt! :D Ska dansa ikväll! WHIUOH! OCH nu ska jag skriva på boken! :D så nu veet ni:] 
I'lllll cya soon! PEACE OUT!  


RSS 2.0