Muuuuusic! <3 och smått och gott.(och mkt paranteser)

Tack för kommentarer! ^^ <3
Gissa vad jag gör? Jooo jag har byggt ett eget litet trumset! Gjort av olika kreativa mappar XD haha! en mapp med mina teckningar är min virvel. En mapp med sångtexter är min high-hat. En mapp (eller nu vad det är) där jag skrev grunderna till min blivande bok fungerar som crash. Och sen min stora fluff tröja som cymbal (vilket inte alls fick något bra ljud haha)!  När man inget trumset har..så får man skapa ett. (>.<)  Och gissa vems smarta idé det här var? OSKAR MATTSON! yey för dig. en dag ska jag bli precis som du (A) XD! haha.
Imorgon är de uppspelning av trummorna.. (på bruks lektionen) Vi har fått lära oss fyra olika låtar på trummor i olika (svåra!) stilar- Imorgon kommer han att säga en av de som vi ska spela för honom. Vi kommer få höra låten i hörlurar och det vi spelar spelas in. Sen ska jag och han gå igenom den tillsammans.
..har nästan blivit så där överorolig så jag inte är orolig längre XD ni vet som när man är så hungrig att man inte känner sig hungrig längre. Eller så kall att man känner sig varm;P! ja.. eller så är det så att jag bara släppt det  lite mer nu.=) känner att det faktiskt får gå som det gå. (..är inte alls de minsta ...minsta nervös!! :S)

För övrigt ska påsken firas med mysig släkt på besök. På långfredagen ska Christer, Pernilla, Emilia, Jonna och Mathilda komma över. Ser också väldigt mycket fram emot lördag för då kommer Anette från kalmar till vindeln så ska dra dit då (till mamma). Sen på söndag kanske Emelie kommer! :D <3

Började skriva en låt igår efter att jag hört treornas fantastiska pa100 konsert! Typ en jazz ballad. Fick sån insperation. Alltså det var riktigt bra! Min bror spelade en låt han gjort allt själv och fast jag hade skrivit text till. Sjuuukt arrat. ^^ riktigt najs. När jag får den på inspelning ska jag lägga in den!

Jag lyssnade på Narnia soundtracket när jag gick till Ica (INTE FÖR ATT KÖPA GODIS NEJ..........) alltså jag älskar den skivan! så fruktansvärt fin musik! ^^  Ville bara säga det.


JAJAJA! nästa gång jag bloggar ska jag  berätta om bananslemmet! så länge jag kommer ihåG:D! men nu måste jag fortsätta med att öva trummor.

Glad påsk till er alla! :D Glöm inte att ge bort massor av godis :] gärna till mig! (A)

Vad gör man med det brända brödet?

Salut tout le monde!..jag tror inte ens jag stavade rätt.. usch. Ungefär en timme innan min franska lektion idag fick jag höra av en kompis att vi hade ett läsförtåelse test idag. PANIK! Jag kan ju tala om för er att det inte gick bra.  Jag har verkligen svårt för att misslyckas och ställer egentligen alldeles för höga krav på mig själv. som.. ja alldeles nyss hade jag ett Engelska prov. Fick typ.. 76,5 och för att få mvg skulle man ha 75. Det var en stor besvikelse på mig för jag hade "misslyckats" Men grejen är den att jag ville ha typ max poäng vilket var 84. Men vad gör man då, för att sänka kraven på en själv? Hur gör man för att acceptera sina misslyckanden och istället bara lära av dem?

Jag säger som råd tilll andra "Nä men det är bra att misslyckas! Man lär sig ju mycket mer på det!."

Just nu känner jag mig bara depp för alla mina misslyckanden. Känns inte så bra heller att jag ska ha trummuppspelning på torsdag som jag inte alls gör bra när jag övar. Plus att jag blev utskickad från alla de möjliga ställen för mig att öva på så nu sitter jag bara och oroar mig istället.vad är de värt för?! Jag börjar undra om det är av en viss anledning att jag blir översvämmad av just denna lärdomen, att våga misslyckas, just nu. Kanske något inför framtiden. Det finns helt säkert en mening med detta också. =)    Man lämnas med ett bränt bröd. Välja mellan än att försöka skrapa bort det brända från brödet eller helt enkelt ta ett nytt bröd. Och försöka rosta det igen. (och tillslut får man lagomt rostat) Vad går bättre tro? Vad är det med mig och rostade bröd liknelser XD! jag ska skärpa mig :]

 Meeeen på tal om bröd!! (A) så tyckte jag att denna bild som jag fann på google borde få vara med. mörkt bränt bröd.. fattar ni?! mörkt bröd! HAHHA jag har så bra humor :] !! (A) 

 

xoxo!^.^<3
Yeeeahh :]


Det hårda asfaltet är illa för en lite klumpigare människa :]

Jag har en viktig fråga. Varför, varför och varför ska man alltid lägga allt precis kring lov!? Otroligt jobbigt faktiskt. Aja det är bara att kämpa på. Jobbar just nu med samhällskunskap. Vi har fått i uppgift att lyssna på ett radio program och sen sammanfatta och skriva egna åsikter. Visa att vi förstår ekonomi teorin i verkligheten. Jobbigt.. Aja.

Tog en paus med Sarah och åt mumsig Pollykaka, söt banankaka och gott te! inte illa säger jag! Ja, En del jobbar ju som inför beach 10 att få platt mage och allt de.. Jag jobbar på att göra mig mjuk så det inte ska göra lika ont att falla på asfaltet nu när snön smälter. ^^
´
Min mammas (Yvonnes) mål är att fyllla ut groparna i låren! ;)

Men seriöst måste vi släppa all utseende fixering! Det är faktiskt inte så himla viktigt. Man kommer ingen vart på bara utseende ändå! (fast jag skulle ju inte vara där jag är idag om det inte vore på grund av mina smäckra fingrar,  tjusiga knän och min läckra baksida! haha, YEAH!)  Men iaf. Jag läser en bok om kroppsspråk just nu vilket är fruktanvärt intressant! Har lärt mig otroligt mycket. ska komma med några smarta citat i framtiden ur den boken, sånt som jag tycker ni borde lära er också. Men iaf så är utseendet bara en lockande grej typ. En ganska oviktig grej faktiskt. Med media har inget emot att få en att tro annat. Hur ska de annars tjäna pengar på all kosmetiska grejer och sånt!

Ville lägga in en före/efter bild efter photoshops magiska spö. Fatta att ingen ser ut som media vill att vi ska tro att de gör. Yes! dee är inte heller perfekta! ;D

Ta hand om er ! :D xoxo .. gossip girl ;) sry! (A)


whoo!

Yeahhh nu sätter jag igång! :) tänkte börja blogga igen. Om ni läser under "om mig" så ger jag en förklaring på varför jag inte bloggat och tänkter börja göra de nu! ^^ 

Jag är iallafall Johanna Renman. THE KNOWN AND AWESOME ONE! nä.. men.. ja.. hehe..

Jag bor var 14 dag hos min mamma och var 14 dag hos pappa med hans fru Sarah och bäbis Amanda som föddes augusti 2009. Mamma och pappa skilde sig sen tre år tillbaka och jag som var redan då väldigt uppmärksam för omgivningen misstänkte att något var på tok. Detta tog hårt på mig och min bror tobias (som bor varannan vecka och är 18 år). Men jag har självklart kommit över det nu. :) visst var de lite tufft att tänka tanken att vi aldrig kommer vara vi fyra längre. men Det gav ju inte bara skuggor ju! Allt som ger skuggor måste ju ha en ljus sida också.. Ett bränt bröd måste ha.. nä eh.. Ja men jag försöker alltid tänka på den ljusa sidan över livet och se som att Gud faktiskt har vissa planer för varje individ. så ser allt som att det har en mening :)!

Jag och min bror går på en musik skola i Umeå (midgård) Otroligt vacker skola med så mycket underbart folk!
Jag skriver väldigt mycket låtar. Skrev en ny instrumentalisk låt på piano senast igår! ska snart spela in och lägga ut några låtar.

Ja, ser fram emot att börja blogga mer. jag har SÅÅ mycket att berätta ;)! Skriver en bok just nu också! I'll let ya know more later!

 It's all in your mind!


RSS 2.0