hooockey.. mitt favvo program.

Vaarför?! :-( "äntligen" är hockeyn igång.. den förstör för mig :-( eftersom familjen ska se det så får jag nästan aldrig se något bra program. Hockey är faktiskt det tråkigaste (enligt mig) att se på i hela världen! ( sååå himla enformigt) Jag skulle hellre sitta och se på när gamla gummor flätar korgar X). Fråga mig inte varför, det är ju mer spänning i hockey..MEN.. Tycker det är meningslöst. Fast detta sa jag ju förra året och ändå slutade det med att jag satt och såg det frivilligt! (vilket jag fortfarande inte förstår att jag gjorde :O, men det var faktiskt ganska spännande)
Anledningen att jag sitter kvar är ju för att jag vill vara social med familjen, och tro det eller ej.. När jag hade suttit och sett ..okej sett och sett, jag kollade typ i taket, sms i mellan åt, spelade ds och studerade hur facinerande mina händer var ( XD )...Men iaf, när jag hade suttit med mamma och tobbe och plågat mig ända tills det var slut så bytte vi och började se på något som faktiskt var bra. Tro det eller ej, då går Tobias och spelar xbox i ett annat rum och mamma går och spelar ds!
Alltså hallå?! Vart har familje lojaliteten tagit vägen egentligen? Heter det inte ge och ta ;) haha! Jag ropade till mamma:
- Haaalllå! Då sitter jag och ser på HOCKEY med er och sen när vi börjar se ett annat program som jag tycker är bra, då går ni?!
Självklart kom mamma och såg med mig säkert längre än en kvart :}
Och dessutom så blir det inge desperate houswifes eller christine ikväll pga hockeyn!!! buuhuuu ;-( Dumma hockey!

Kommentarer
Postat av: vecc

tur att din mamma är snäll :]<3

2009-04-14 @ 18:12:03
URL: http://veccc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0